Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okimoto

JAK CZESTO KOCHALISCIE SIE W TRAFIONYM M-CU

Polecane posty

Gość okimoto

Staramy się o dziecko od roku i na razie nic :( Nie wim juz samam czy kochamy się za mało ok 3-4 x w czasie płodnym. Jak to było u was?

Gość Miniek
1 ciaza kochalismy sie bardzo czesto druga nie planowana, unikalismy kochania sie w dni plodne co udawalo sie pod prawie 2 lat, ale dzieki nim mamy teraz drugiego bobasa ;)

_wyliczyliśmy na jakims kalkulatorze w necie kiedy mam dni płodne i wypadło na 11.12.13-kwietnia i udało się bo Kubuś ma termin na 04.01.2009:* próbowaliśmy tylko w te dni aby plemniki były sprawniejsze-tak nam się wydawało:] W sumie raz dziennie, wieczorkiem buszowaliśmy-czyli 3 vrazy w dni płodne;] pozdrawiam i życzę udanych prób!!! p.s. po wszystkim siedziałam z nogami w górze na tzw.świece a Mąż chichrał, że Dzieciak będzie miał matkę wariatkę;D

Gość a ja powiem...............
że tylko RAZ w dni płodne (właściwie pod koniecich) i sie udało. i nie robiłam żadnej głupiej świecy - plemniki nie wyciekną, bez przesady ;)

Gość memorial
raz:)

Gość nie mogłam się oprzeć
tylko raz-i co jest dziwne.We czwartek gin stwierdził owulację,poczekaliśmy do soboty i BĘC!teoretycznie owulacja trwa dobę,więc nie rozumiem co się stało..

Gość scarlett123.
nie moge sie oprzec-tez jestem ciekawa tej plci,daj znac,dzieki