Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalunia2223

dziwne objawy - zmeczenia?

Polecane posty

Gość kalunia2223

Witam! od paru misiecy mam dziwne uczucie zmeczenia od paru dni sie nasililo! nie wiem czy to zmeczenie, ciezko to opisac! to takie fale trwajace kilka minut! jakbym miala zaraz zasnac! nie wiem czy to oslabienie! bo nic innego mi nie jest! co to moze byc? normanie funkcjinouje nie wplywa to jakos na moje zycie! czy ktos tak mial?

Gość to nic takiego
to nic takiego. kompletnie to zignoruj. wielu ludzi tak ma. wysypiaj się, odżywiaj zdrowo, bierz witaminy. przejdzie. miałam tak jak ty.najważniejsze to nie zacząć panikować i nie myśleć o tym.

Gość kalunia2223
a jka to u ciebie wygladalo dokladnie?

Gość zbadaj sobie
poziom cukru we krwi. Moze oslabienie i chwilowe zmeczenie bierze sie z naglego spadku cukru. Zrob sobei badania krwi.

Uważaj autorko,bo się za chwilę dowiesz o milionach różnych chorób pasujacych do Twojego stanu:(\ A tak naprawdę nawet lekarz Cie" na oko" nie zbada Moje zdanie jest takie:jeśli faktycznie chcesz wiedziec co Ci dolega to idź do lekarza,zrób sobie badania

Gość dla spokoju
zbadaj krew - poziom cukru, żelaza...... może za mało przebywasz na świeżym powietrzu + mało słońca albo pijesz za dużo kawy i napoi energetyzujących - wypłukujesz ważne mikroelementy, witaminy....... zmierz ciśnienie.....