Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szandiska

O NIE !!! TO KONIEC!!! Biore sie za siebie

Polecane posty

Gość szandiska

to juz koniec biore sie za siebie i to nie tylko za swoja wage ale za wszystko za cały wyglad :) ktos ze mna?

Gość natttttttttt
ja bardzo chetnie :P:P chce zrzucic z 5 kg do swiat ! wlasnie zjadlam cala czekolade i jestem zla na siebie ;/ a najlepsze jest to ze chce zrzucic z twarzy lol :D moze to sieszne ale zle sie czuje bo mam twarz jak bula ;/

moj plan 1 mniej jesc i o stałych porach przerwy miedzy posiłkami minimum 4 godziny 2 cwiczyc codziennie brzuszki a raz w tygodniu basen lub fitness lub bieganie 3 pic duzo wody i zero alkoholu w tygodniu 4. codzienna spowiedz na forum 5 wazenia raz w tygodniu prosze niech ktos dołaczy w grupie bedzie nam razniej

o super natttttt nie bede sama :) a jaka diete stosujesz? ile masz lat wzrost i ile wazysz? ja tym razem sie nie poddam

ja mam o tyle łatwiej ze nie przepadam za słodyczami za to do tej pory lubiłam porzadnie sie najesc na noc buuuuu cały dzien potrafiłam nie jesc ale wieczorem jadłam wszystko i w duzych ilosciach ale to juz koniec

ja na razie to chcę pić dużo mineralnej unikać czeklady nie jeść 'cięzkich' sosów

Gość tegoroczna egipcjanka
a ile wazysz i przy jakimm wzroscie jesli moge zapytac? ja mam 165 cm i 50 kg. czy tez powinnam cwiczyc??

kurcze jak ja chciała bym wazyc 50 kg ja mam 169 a waze 70-75kg jutro rano sie zwaze to bede wiedziec dokładnie

Gość natttttttttt
ja mam 168 i waze 65kg;/ chce wazyc 60 do swiat :p moja dieta to jedzenie do 800kcal jem to co chce :)

Gość natttttttttt
szandistka a ile chcesz schudnac ? i w jakim czasie ?:)

Ja ten plan wprowadziłam w życie 2 miesiące temu, ale chętnie się dołączę :) Mam 166 cm wzrostu, 89 cm w piersiach, 65 cm w pasie, 89 cm w biodrach i 52 w udzie. Nie wiem ile mogę ważyć. Pięć razy w tygodniu chodzę na basen, tydzień temu zakończyłam półtoramiesięczny program a6w, od dziś zaczęłam powolutku z pilatesem. Co drugi dzień robię sobie peeling kawowy, wczoraj i dziś próbowałam \'foliowania\'. Generalnie staram się zdrowo odżywiać (nie zawsze wychodzi, ostatnio mam słabsze dni). Kupiłam sobie dobre kosmetyki do pielęgnacji skóry. Raz w tygodniu chodzę na solarium, zastanawiam się nad wizytą u kosmetyczki, a w środę wybieram się do fryzjera (uwielbiam). Oczywiście widzę zmiany w moim ciele i jestem z nich zadowolona, ale wiem, że to jeszcze nie wszystko co chciałbym osiągnąć, więc dołączam :)

Gość natttttttttt
sniadanie :platki czyli pol szkl mleka i pol wody cieplej i 3 lyzki platkow 150kcal II sniadanie to jakis owoc 60kcal obiad to piers z kurczaka gotowana 100g do tego ryz 3 lyzki i jakies warzywa 250kcal kolacja pol sera bialego chudego i 2 kromki wazy :) 100kcal do tego mleko z lyzka kakao 170kcal i razem 620 kcal i kazdego dnioa jesz to co chcesz tylko inaczej gotujesz tzn wiesz jak najmniej kalorycznie :)

wiesz nie mam konkretnego celu chce schudnac az bede sie dobrze czuła tzn stwierdze ze wygladam juz oki :) nie bede sie głodzic mam duzo czasu chce dobrze wygladac na wiosne . w zasadzie to najwiekszy problem mam z brzuchem dlatego bede cwiczyc tez brzuszki w przyszłym roku bede myslała o ciazy wiec cwiczenia przydadza mi sie aby po ciazy miesnie wszystko trzymały

Gość natttttttttt
24 czy ten peelling kawowy Ci cos daje ? a foliowanie ?? na jak dlugo sie owijasz ??:P tez kiedys to stosowalam

Peeling kawowy polecam każdemu, skóra jest po nim mięciutka i przyjemna w dotyku :), mam też wrażenie, że rozstępy zrobiły się mniej widoczne, ale może mi się tylko wydaje (np. przez opaleniznę), 'foliwanie' zrobiłam na razie tylko dwa razy więc ciężko mówić o jakiś rezultatach, ale zobaczymy.

Zapomniałam, owijam się na jakieś półtorej godziny. Śmiesznie to wygląda :D

Gość patryma
Hej dziewczyny. Chętnie sie przyłączę. Biorę sie za siebie od paru miesięcy i ciężko mi idzie :( Może w grupie będzie raźniej :)

Gość a co ja mam zrobic
mam 178cm wzrostu i 65 kg.wszystkos ie odklada na udach chce sie tego pzbyc

Gość Monikaaaa82
165cm - 68kg :-(

Gość patryma
do a co ja mam zrobic wiesz ja mam 173 cm i waze 76 kg, zawsze ważyłam jakieś 52-64 i było ok. Jakoś po drugim dziecku nie moge pozbyc się nadwagi, dodam że niunia ma 10 miesięcy więc coś powinno już spaść :(

Gość natttttttttt
heheh no tez sie owijalam w wakacje i smarowalam sie najpierw balsamem antycelluitoweym :P

Gość patryma
jakieś 52-64 miało być 62-64 :)

Gość guzmania
patryma, ja mam 172 i 72kg, a startowałam też z 76 :)

Ja używam balsamu antycellulitowego 2 razy dziennie, rano takiego z naturalnych składników, jednocześnie naturalnie brązującego, Bielendy, a wieczorem Vichy, do kawowej papki na foliowanie dodaje antycellulitowy krem Cztery Pory Roku, bo najtańszy :p

Gość patryma
czuje sie okropnie :( najgorsza jest ta oponka. Ale i silnej woli brak, tez uwielbiam objadac sie na noc. Więcej szkody niż pożytku z tego :(

Gość patryma
guzmania ile czasu już sie odchudzasz? i co robisz w tym temacie???