Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne zachowanie

sex a moze nie......

Polecane posty

Gość dziwne zachowanie

moj facet i ja jestesmy razem ponad 2 lata.zylismy bez sexu.on chcial ja nie bylam gotowa na to.on ciagle mowil,ze chce ale poczeka .wreszcie ja dojrzalam i chce powiedzialam mu to ale on jakos nie bardzo sie ucieszyl .mowi,ze spoko ale nie jest na to przygotowany psychicznie.nagle cos sie zmienilo bo od momentu jak mu powiedzialam o sexie jest inny.wiem ze nie ma nikogo innego.jest tez malo doswiadczony w tej materii.poczulam sie tak jakbym byla osobą narzucajacą się.ja tylko powiedzialam,ze chce z nim sexu zgodnie z tym czego on chcial rzekomo od dawna.nie rozumiem faceta. myslalam,ze bedzie szczesliwy ale nie jest,siedzi teraz i gra w gierkę i podnieca sie tym jak dziecko.ma juz 29 lat.gejem tez nie jest bo dziewczyny go interesują.nie rozumiem tylko po co gadac na darmo,ze sie czegos chce a potem jak przyjdzie co do czego dawac noge.nie to nie pozyjemy zobaczymy

Gość soposka
jakiś troszke dziwny ten koleś;)

Gość prudencjaa
a może jest faktycznie gejem......sam o tym nie wie

Gość jenga121
może jest mało doświadczony i jak przyszlo co do czego to się troszkę wystraszył?? może nie gadaj mu otym tylko bierz się do dzieła?? :)

Gość dziwne zachowanie
z drugiej strony to ja nie bede mu poddana i ulegne kiedy on bedzie mial ochote.kobiecy honor mi na to nie pozwoli.bedziemy jak ten zuraw i czapla ;)

Gość Malinowa_________61
może siewystraszył czegoś... a może ma jakiś 'intymny problem'?: P

Gość dziwne zachowanie
ale jak by miał intymny problem to by nie gadał ze chce sexu i ze jaki on wspanialy jest w łozku .szczegolnie ,ze ma kilka razy za sobą.chwalil sie i tyle.nie wiem dziwne to.

Gość Malinowa_________61
ale w tamten konkretny dizeń mógł mieć coś : P grzybice czy pryszcza czy coklwiek w ten deseń ;P

Gość Żółty sweterek
moim zdaniem to gej moja koleżanka miała identycznie, koleś sam przed sobą udawał że jest z nim wszystko ok.... zdrowy 30latek nie stroni od seksu, daj spokój!

Gość dziwne zachowanie
ale gdyby był gejem to by sie nie ogladał za panienkami ;)ukradkiem.no i lubi filmy gdzie troche sexu jest.moze sam sie niedookreslił-poczekam jeszcze troche to sie okaze...eh faceci.niektorzy mysla tylko o jednym inni tylko gadają,mnie sie chyba trafil gawedziarz erotoman.a moze ja mu sie juz znudzilam , niby mowi,ze nie.

Gość leśny
29 lat i dwa lata bez sexu???? Nie obraź się ale coś z nim nie tak......

Gość co z tego ze NKOCHAM
ZMIEN faceta on to ciota