Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęcie

Czy sa organizowane imprezy sylwestrowe dla samotnych

Polecane posty

Gość nie mam pojęcie

i to nie tylko młodych ale tez w srednim wieku

Gość nie mam pojęcie
a gdzie to sprawdzić

Gość nie mam pojęcie
uznasz mnie pewnie za debilke ale co ja mam wpisac w te gogle.pl..jakas kompletna pustka

to pytaj a nie pisze ze masz pytanie sylwester dla singli wpisz np.

Gość nie mam pojęcie
jakbys wiedział to byś nie zapytał;)

ale pytanie, hehe myślę że ja tego właśnie potrzebuje, cieżko mi żyć w parze, wole samej. Taka jest prawda. Chyba że nie jeszcze nikt mi porzadnie w głowie nie zakręcił, żebym powyższe mogła zmienić:)

Gość -miśka-35
Ja też bym się chętnie na taką impreze wybrała, chociaż jeszcze tydzień temu nic mi się nie chciało

Gość -miśka-35
a ja wygrałem życie - bez przesady, różnie się układa

Gość nie mam pojęcie
eeeee tam szczytem desperacji zwykłym oderwaniem sie od szarości normalnego dnia czy w tym kraju wszystko sie musi z czymz kojarzyć czy nie mozna po prostu potańczyć pośmiac sie bez zobowiązań do czegokolwiek tak zwyczajnie jak człowiek

dlaczego jestem fenomenem, ? jestem samotnikiem, a ze do tej pory nikt nie umiał uszanować mojej potrzeby izolacji co jakiś czas, to poszedł w odstawke.. zreszta nie umiem być z kimś na dłuższa mete, może taka moja natura, a może nie spotkałam kogoś odpowiedniego, jakkolwiek by nie było, nie zamierzam sie nad tym zastanawiać.

osobiście mi sie wydaje, że jestli ktos chce sie bawic w sylwestra, to juz lepiej isc na taka imreze niz siedziec w domu..

deko .... jestes fenomenem dlatego że mozesz miec fajnego faceta a jestes sama to jest sprawa dla archiwum x normalnie ja twierdze ze ty mozesz miec kazdego ale to tylko moje zdanie

Gość -miśka-35
Z drugiej strony jeżeli iść na impreze zupełnie w pojedynke to też kicha :)

\"zy nie mozna po prostu potańczyć pośmiac sie bez zobowiązań do czegokolwiek tak zwyczajnie jak człowiek\" i do czegoś takiego potrzebujesz imprezy dla samotnych? Przecież tam pewnie będzie jeszcze większe parcie na poznam faceta/kobietę przynajmniej tak sądzę :P

Gość napisz jej jasno że jest brzyd
a nie kręcisz cream

deko ...powiem ci tak ja doceniam bardziej to jak piszesz na kafe niz to jak wyglądasz iwiesz co byłem zaskoczony gdy ciebie zobaczyłem po pomuliłem twoją fotkę z kims innym mniej atrakcyjnym od ciebie czyli myslałem ze jestes brzydsza a okazało się inaczej dopiero chyba po kilku miechach to zobaczyłem a mimo to z tobą pisałem :) ps NIE PODRYWAM CIEBIE WIĘC MNIE NIE WYZYWAJ