Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swirka22

czy mam się przejmowac tym że mam pryszcze na pupie??

Polecane posty

Gość teoretycznie tak a praktycznie
a czym się przejmować, wyciśnie ci zębami :)

Gość gość
Zależy, czy jak sie nacisnie, to ropa pryśnie :classic_cool::D

Gość i co z tego ze mam krosciata d
ja tez mam, i mi glupio od tylca sie kochac, a jak nie mam juz pryszczy to dupe mam zimno i przebarwienia po kostach, solarium troche to ukrywa...ale i tak widac krosciata moja dupe

Gość ja też......
mam krostki, ale to nie są syfy do wyciskania. Tak tarłam swoją doope rekawicami sizalowymi zeby tylko nie miec cellulitu, ze sie nabawiłam tych pierdolonych chrost. Cholera.... Teraz z tym walcze. Na poczatku sądziłam że to od nieodpowiedniego nawilzenia i kładłam tone kremów, no ale nic nie pomogło. Teraz uzywam na noc olejku z drzewa cherbacianego, podobno antyseptyczny i przeciwzapalnie działa... zobaczymy czy zadziała.... A od przemarznięcia też wychodza takie chrosty? Moze nie w temacie ale przy okazjii zapytam : Zastanawiałam sie jeszcze czy od używania depilatora elektr. moga wychodzic chrosty na nogach? wiecie jak sie tego pozbyc..?

Gość KOCHAM was
nie ma celulitu ,ale nie do pomyslenia ,ale taka prawda ,ale mam krosty na puupie,

Gość gość
Jasne, że od depilatora mogą byc krosty...po prostu robi Ci sie podrażnienie mieszków włosowych. Dodatkowo pewnie włosy wrastają i są takie akcje.A na krosty na tylku sprobujcie kosmetyków przeciwtrądzikowych.

Gość kosiam was
a mi to nawet kosmetyki nic nie dają a krostki od przemarznięcia też sie robią jak ja ich nie nawidze

Gość ja też......
koorva, jak mam gładkie nogi bez kłaków i cellulitu to chrosty wychodza!!! A macie jakies sposoby chociaz na te wrastajace włoski ... :O ???

Gość gość
Na wrastające włosy to tylko peelingi np. samemu mozna zrobić z kawy no i no i niestety szorowanie ostrą rekawicą, żeby zmiękczać naskórek i pobudzać wzrost włosa ne zewnątrz.