Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka.rodziców

Jaki prezent dla rodziców na srebrne gody?

Polecane posty

Gość córka.rodziców

myślałam żeby kupic cos wspolnie z bratem i wogóle to wypadałoby 'coś ' kupic większego ale co dla nich obojga?

Gość moze ci sie tak wydaje ale
kiedys byl Koncert zyczen w tv i mozna by im jakas piekna piosenke zadedykowac... mysle, ze spodobaloby im sie, tylko nie wiem czy jeszcze cos takiego kreca;) 🖐️

Gość popolkjhy
my zamówiliśmy wielki kosz ze słodyczami.... można w kwiaciarniach internetowych albo w sklepach internetowych zamówić... kosztował co prawda 2 stówy ale był pięknie zapakowany, dostarczony do domu przez kuriera, z bilecikiem w bardzo ładnym koszu.... tylko trzeba dobrze poszukać bo ten który ja zamawiałam miał na prawdę dużo tych słodyczy a były również i takie za które chcieli dużej kasy a w środku czekolada szampan i jakieś małe głupoty i tyle.... jesli nei lubiś słodyczy może być kosz z owocami :)

Gość moze cos ze sprzetu domowego
jak wiecie, ze cos tam im szwankuje, np telewizor, dvd, lodowka, czy cos takiego ;) Jesli nie macie pomyslu to faktycznie moze taki kosz rozmaitosci ;)

Gość moze cos ze sprzetu domowego
kosz najlepiej samemu skomponowac ;) Wystarczy kupic kosz, jakies tam duperelki do przyozdobienia (jaka zabawa przy tym) no i samemu wybrac produkty do srodka ;) Cos zlodkiego, cos z %, zalezy co lubia ;)

Pogratulować tak pięknej rocznicy:)! Dobrym pomysłem żeby uczcić tak wyjątkową okazję jest podarowanie książki. Ale książki niebanalnej i oryginalnej – wydanej artystycznie. Może to być książka z ulubionymi przepisami kulinarnymi, pierwsza powieść czytana wspólnie przez rodziców lub inna pozycja o szczególnym znaczeniu dla jubilatów. Wydanie artystyczne książki charakteryzuje się elegancją i niepowtarzalnością. Są to ręcznie tworzone oprawy ze skóry, ręcznie czerpany lub artystyczny papier użyty jako karty książki, szlachetne kamienie czy srebro i złoto jako przepiękna dekoracja. Wszystko komponowane tak, by sprawić jak największą radość obdarowywanym. To prezent, który na długo zapada w pamięć.

Gość gośćwy4
hej ja będe miała podobną rocznicę u rodziców - i będę kupować klasyczną porcelanę białą ze złotym paskiem - zawsze o takiej marzyła mama chcę by mieli pamiątkę, Wcześniej zamawiałam na inne rocznice fotoksiążke z ich zdjęciami i dzieci oraz wnuków, były też noże hehe - generalnie4 z wszystkiego się ucieszyli.

Najlepiej to jakieś wyjście na masaż czy do restauracji, nie musi być przecież jakoś super oryginalnie, do tego jakis drobny uponinej jak pasujące koszulki do spania samodzielnie zaprojektowane i tyle. Np tu możecie zamówić https://ideashirt.pl ale jest też dużo innych takich sklepów.

Gość gość
a może tak coś dla rodzica nów jakiś wypad romantyczny wekend a nie porcela

Gość Marcel_033
Srebrne gody to pewnie rodzice w sile wieku! Prezent więc nie może być banalny... Poszłabym w coś co będzie dedykowane im obojgu. Może jakiś kurs? Lubią spędzać czas w kuchni? To może kurs kulinarny dowolnej kuchni świata? A może lepsza byłaby aktywność fizyczna? To może kurs tańca albo kurs nurkowania? Zerknij: https://www.podarujkarte.pl/pomysl-na-prezent/srebrna-rocznica-slubu-mozna-kupic-25-rocznice-slubu/