Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkakdjakda282

Apel do dziewczyn NIGDY nie dajcie chlopakowi zrobic wam fotki nago!

Polecane posty

Gość dkakdjakda282

Wczoraj troche popilim ;) z kolegami i jakos tak wszedlem na temat ze kumpel mi pokazal kiedys fotke rozebrana swojej dziewczyny i ze kiedys robiac cos przy komputerze kolezanki "przypadkiem" trafilem na jej gole fotki, byla wtedy przy mnie i powiedziala ze to jej chlopak robil ;) no niewazne... ale jak to powiedzialem to dwaj koledzy powiedzieli ze oni tez maja fotki swoich dziewczyn, jeden mial na komorce i pokazal nam (ogolnie 5 nas bylo) a drugi mial na mailu i tez pokazal... teraz na trzezwo mysle ze to straszne sk....syntwo... jedyne tlumaczenie tego ze pokazali to to ze bylismy juz fest narabani ale jednak... Dlatego wielki apel: nigdy sobie nie dajcie zrobic takiej fotki, moze powie ze to tylko dla niego, ale skad masz to wiedziec czy nikomu nie pokaze a co gorsza co z nia moze zrobic jak sie rozstaniecie... pozdrawiam.

Gość tylko idiotki
dają sobie robić nagie fotki. Jesli to zrobiły lub planują to w pełni zasługują na to by pokazywać ich fotki kumplom:)

Gość aniołek123
a ja lubie jak mi chlopak robi nago zdjecia :) a nawet jak pokaze innym to co? mam sexy cialo i jestem z niego dumna! niech inny patrza i zazdroszcza :)

Gość dkakdjakda282
Zdzwila bys sie ale wiekszosc z tych dziewczyn znalem i poza jedna idotkami nie sa. >tylko idiotki >dają sobie robić nagie fotki. >Jesli to zrobiły lub planują to w pełni zasługują na to by pokazywać ich >fotki kumplom Aniolek no coz exhibicjonizm to ponoc choroba, zeby na starosc nie lazila po parku w plaszczu i nie straszyla malych chlopcow :D

Gość och aniołek123
po co lazic po parku? w dobie internetu chlopak ją latwo wyreczy jak tylko sie pokloca :D

facet, który robi takie rzeczy to zwykły niedojrzaly szczeniak. Sadzę, że w sumie to mojemu mężowi bardziej by zależało na tym, żeby jego kupmple nie widzeli mnie nago, niż mnie samej - dojrzały facet nie "sprzedaje" widoku nagiego ciała swopjej kobiety, bo upaja sie tym, że ma na nie wyłączność. Smarkaczowi jest obojętne, oby tylko sensacja była ;)