Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bratex88

Przespać się z nim, czy nie? Jak myślicie?

Polecane posty

Gość Bratex88

Kwestia tego typu, że miałam już parę razy składane propozycje (aluzjami bądź prosto z mostu) typu czy pójdziesz ze mną do łóżka? Parę tygodni temu jeden kolega, którego znam nieco ponad pół roku, dał mi do zrozumienia, że jest otwarty na propozycje itp... A ja tak teraz się nad tym zastanawiam... Jestem sama, partnera mialam tylko jednego, spałam z nim zaledwie parę razy, nie mam dużego doświadczenia w seksie. :/ Chociaż mam 20 lat... Od marca się z nikim nie kochałam, jestem sama... Z drugiej strony boję się że weźmie mnie za łatwą, puszczalską itp... Opinia ludzi też się dla mnie liczy, z kolei nie znam go na tyle dobrze, by mieć do niego zaufanie... Mieszkam w małej miejscowości, gdzie każdy o każdym wszystko wie... :/ Oporów psychicznych i fizycznych może bym nie miała, on mi się nawet podoba i go lubię, natomiast mam moralne i emocjonalne rozterki... :/ Co z tym zrobić? Robić swoje, czy po prostu dać na wstrzymanie?

no co ty? myślisz że nie zacznie się chwalić kolegom to się grubo mylisz. jak mała miejscowość to dostaniesz honorowe odznaczenie łatwej laski. zastanów się czy na pewno tego tak pragniesz...

Gość Bratex88
No, to nie do końca tak... Ja mieszkam w niezbyt dużej miejscowości, ale on w jeszcze mniejszej - jakieś 10 minut drogi od mojej. Znajomych w jego rejonie też mam, wiec o to mi trochę też chodzi. Nie chcę żeby się rozeszło że jestem dziwką. :/

Gość Bratex88
Ok.

Gość Bratex88
Sprawdza? Czy jestem podatna i łatwa? Jakoś do tej pory się na to nie skusiłam... Chociaż mnie korci, ale parogodzinne znajomości w grę nie wchodzą, parodniowe też nie... Muszę znać kogoś troszkę lepiej i dłużej...

Gość Bratex88
No, tak, ale niestety tylko w teorii... :( Laska to dziwka, a facet to macho, jeśli się z kimś bez związku prześpi. Stąd te moje obawy.

Gość prześpij się i powiedz mu
że jak się pochwali, że cię miał, rozgadasz koleżankom , że ma małego fiuta ;)

ja bym sie nie pchala...jestem z raciborza,wiec 58tys mieszkancow..mialam kumpele,ktora nie potrafia odmawiac i moze nie caly raciborz wiedzial,ale nasz rocznik prawie,ze tak...ludzie sie bardzo mieszaja,ktos a kumpla ze szkoly na innym osiedlu i zaraz idzie wiadomosc....przychodzili ludzie,ktoprzy nawet jej nie znali i juz wiedzieli,ze jest latwa...przykre i nie warto