Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoriaaa aaaa

PROBLEM Z CHLOPAKIEM ... CO WY O TYM SADZICIE?

Polecane posty

Gość wiktoriaaa aaaa

Ehh,mam takie dziwne mysli :( Wiecie ,mam faceta od prawie 2,5 roku.Mieszkamy w innych miejscowosciach,25 km dalej.Widujemy sie 3 razy w tygodniu.Moj chlopak ma baardzo wielu kolegow,zawsze z nimi trzymal,nigdy nie mial dziewczyny,ja jestem jego pierwsza.No niby bardzo sie przy mnie zmienil i okazuje ,ze to ja sie licze.Tyle razy na imprezy nie pojechal z nimi,bo wolal do mnie przyjechac i po prostu wie,co moze ,a co nie.Zaden z jego kolegow nie madziwczyny i na dodatek nie chca miec,a o slubie to juz w ogole nie ma mowy-mowia ,ze to uwiazasie sie ,cos gorszego niz wiezienie.Moj chlopak ma 20 lat,ja tak samo.Szczerze powiedziawszy,ja sama chce za ok.5 lat dopiero pobrac sie z nim ,a poki co bawic sie,bo zycie jest jedno i nie chce od razu rzucac sie w obowiazki pani domu i zonki.Nie mowiac juz o dzieciach i pieluszkach - o nieeeee ... !Ale po prostu boje sie :( Co dalej bedzie.Moj chlopak uwaza,ze na ten wiek slub to wielkie gowno,ale gdy go pytam ,czy kiedys wezmiemy ,to mowi ,ze za ok. 10 lat :( I wiecie.Tak jakby to na sile mowil.I pozniej sie zlosci i mowi ,,Co Ty mi teraz gadasz o slubie :/ Mam dopiero 20 lat ! Nie mysle jeszcze o tym '' . Ehh,z jednej strony go rozumiem ,ale z drugiej boje sie,co bedzie dalej,czy mu sie nie odwidzi,czy poprosi kiedys o reke.Boje sie przyszlosci .Bardzo Go kocham .Co robic?Co wy byscie zrobili na moim miejscu?

Gość wiktoriaaa aaaa
Po prostu boje sie,ze skoro ma takch kolegow,to moga mu zrobic wode z mozgu .

Gość bvnfh
idz lepiej do szkoły.

Gość wiktoriaaa aaaa
Chodze juz na studia ;] Po prostu boje sie .Ze jemu sie odwidzi,skoro teraz tak patrzy na zycie .

Gość porzucony ony
hahaha o ja pieprze :D

Gość wiktoriaaa aaaa
No co :( ?Moze byscie cos napisali ,a nie takie glupie teksty ;/

Gość bvnfh
zajmij sie lepiej nauką, skończ te swoje studia a potem mysl o takich rzeczach. po co sie teraz martwić.

Gość taka prawda ona
wyluzuj dziewczyno i korzystaj z życia i nie dręcz chłopaka bo go zdołujesz i sobie ciebie odpusci.

Gość tamarra-x
nie dziwie sie, ze tak ci odpowiada skoro w wieku 20 lat ty juz go do muru gadankami o slubie przyciskasz. moj maz tez mial kolegow kawalerow przeciwnikow slubu. i co? nie przeszkodzolo mu to poslubic mnie po 2 latach bycia razem. tylko ze moj mial 30 lat i troche wiecej oleju w glowie. 20 latek wiadomo ze teraz o slubie nie bedzie myslal.

Gość wiktoriaaa aaaa
Moze macie racje . Kiedys moj chlopak wreszcie dorosnie i wtedy inaczej zacznie na to patrzec .Ja sama slub chce za ok .5-6 lat,ale juz martwie sie na zapas,skoro ma takich kolegow .

Ale po co trujesz dupe chlopakowi jak dobrze wiesz ze jest jeszcze za wczesnie. Skoro mowi ze o tym nie mysli i sie nie czuje na to gotowy to czemu sie dziwisz? Jak Cie kocha i bedzie tego chcial to sie oswiadczy i sie pobierzecie.I zaden kolega mu w glowie nie namiesza.Zajmij sie szkola,korzystaj z zycia poki mozesz,spotykaj sie z nim,spedzajcie milo czas ale przestan tak gadac o slubie bo takimi gadkami go tylko odstraszysz.Jak facet ma 20 lat to o tym nie mysli,proste.

Gość wiktoriaaa aaaa
Moj chlopak ma kolege 32 letniego,ktory wzial rozwod w tamtym roku ,bo zona go zdradzila ,no i teraz on baluje,imprezuje i mowi mojemu chlopakowi,ze wlasnie zycie sie dopiero zaczelo :( I mojemu chlopakowi widze,ze ten kolega imponuje i dlatego tak baaardzo sie boje ;(

Gość wiktoriaaa aaaa
No tak ,faktycznie.Ja na te lata nie mysle o slubie,a on to zapewne narazie nie mysli o tym w ogole. Ale martwie sie ze wzgledu na tego kolege ;/

ale po cholere martwisz sie czymś czego nie ma? chcesz brac slub za 5-6 lat a nie wiadomo czy do tej pory nie bedziesz miala jeszcze ze trzech chlopaków (tylko nie pisz ze to niemozliwe!). wiec po co sobie robisz chore filmy?...

Gość wiktoriaaa aaaa
No zapewne macie racje :) .Dzieki :)

Gość tamarra-x
Stad za 5 czy 10 lat jeszcze sie naprawde moze wiele zdarzyc. Mam kolezanke ze studiow co na pierwszym roku na pierwszej imprezie przedstawila mi swego przyszlego narzeczonego (mieli brac slub po studiach) a za pol roku juz sie rozstali. Ona potem przez ten czas miala chyba jeszcze z trzech facetow i wziela slub z kims poznanym PO studiach.

Gość haniuta65
hahaha nie moge, jakie bzdury:D martwie sie ze sie ze mna nie hajtnie za 5 lat :D biedny facet:p w wieku 20 lat juz go scigasz. porazka