Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

blender

Polecane posty

Czym miksujecie papki dla dziecka?? Mam w domu tylko taki duży mikser a blender to taki że na papke mi nie zmiksuje. Musze kupić jakiś porządny ale nie wiem jaki wybrać

Ja miksowałam blenderem, ale stwierdziłam, że czasem zostawia grudki, a na razie wole mieć gładką masę. Odłożyłam blender w kąt i przecieram przez sitko :). A bledner mam eldom i moulinex, taki z nakładanymi końcówkami kolorowymi. Nie polecam tego drugiego.

A co podajesz już małemu?? Pytam bo moja z 20 sierpnia jest:) Ja karmie piersią i nie daje jeszcze nic poza tym, ale po nowym roku może zacznę coś wprowadzać

JA daje już praktycznie wszystko co można po 4 miesiącu. Kaszki ryżowe (misiowy ogródek), owoce (jabłka, jagody, banan, morela, brzoskwinia- to w sumie ze słoiczków ), warzywa (marchew, seler, ziemniak, brokuł, szpinak - praktycznie większość robię sama).

no właśnie a ja piersią dla tego dopiero po nowym roku może zacznę obiadki dawać, a jak Twój mały zareagował na nowości?? Chętny był już do jedzenia??

Gość jessy27
ja blenderuje, mam dobry sprzet wiec nie ma problemu z żadnym jedzeniem, ale teraz już coraz mniej bo maluch rosnie i nieźle radzi sobie z gryzieniem

to może napiszesz jaki masz blender?? Ja też mam "niby" dobry sprzęt ale jednak nie zmiksuje mi na taką papkę na jaką bym chciała, dla dorosłych ok ale jak dla dzidziusia to za mało moim zdaniem

Gość jessy27
mam z Brauna, jestem zadowolona, bo właśnie na papkę mogłam zrobic wszystko, dodawaam tylko makaron, czy ryż do tej papki i maly byl zadowolony:D