Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kar/23

uzalezniona od ketonalu

Polecane posty

Gość kar/23

pozmozcie co mam zrobic...jestem uzalezniona od ketonalu biore to g juz drugi tydzien, moj chlopak zagronil ze odejdzie! jak nie przestane brac...na szczescie jest za granicą-nie wiem co robic...rece mi sie trzesą, mam wahania nastroju i coraz ciezsze bole glowy

Gość dokladnie tak
Bierzez 2 tydzien i mowa o uzaleznieniu?:))))

Gość znam takie pary
ketonal uzależnia? chybaś chora na głowę

Gość zarazwracamaco
jak chcesz się nabawic raka wątroby to łykaj sobie dalej

Gość 2 tydzien to jeszcze nic
strasznego. Ale radze inaczej sobie radzic z bolem bo ketonal to straszny szjs, szkoda nerek, watroby. Za mloda jestes by sie z tym pozniej meczyc. O przeszczep nie tak latwo ;)

ketonal u osob podatnych moze wywolac halucynacje i euforie. ale dwa tygodnie brania to nie jest uzależnienie. wez sie w garsc i juz.

przestań brać to świństwo - to pewnie bóle głowy, trzęsące ręce i wahania nastroju przejdą jak ręką odjął 🖐️

Gość Krystian
Mega haluny przy większej ilości, polecam na mega odloooty higgghhhwayyy mannn!

Gość redra
Musisz wyjśc z ciągu.. 2 dni się przemęcz.. bierz inne tabletki przeciwbólowe tylko nie garściami !!!.. i tylko te bez kodeiny one i tak Tobie nie pomogą ale podziałają jako placebo.. Zrób sobie z 3 dni wolnego bo będzie tragedia.. Dużo wody/magnez/potas/ sport/ będziesz miała dolegliwości odstawienia... Prawdopodobnie będziesz miała problemy ze snem z tydzień ale to normalne. Później już wszystko ok.. powodzenia.. p.s. Posty powyżej są dzieci neo

Gość redra
zagalopowałem się ... nie ubliżając powyżej nie wszystkie posty są dzieci neo.. ;)pomyliłem fora.. choć i tu nie powiem.. Jak ktoś mysli ze ketonal nie uzaleznia to jest w błędzie..