Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Setsi

Endodoncja

Polecane posty

Witam. Mam źle przeloczoną szóstkę na dole. Kilku stomatologów odmówiło mi leczenia ze względu na zakrzywiony kanał. Szukam dobrego specjalisty który podjąłby się ponownego przeleczenia mojego zęba. Interesują mnie ok Częstochowy lub Katowic. Boję się, że jeśli nikogo nie znajde zostane z jednym trzonowcem na dole... Bardzo proszę o jakieś wskazówki. Może ktoś miał podobny problem.

Gość gość
Powód 1: Doświadczenie Średnio endodontów wykonać prawie 25 leczenia kanałowego tygodniu, podczas gdy ogólne dentyści wykonują mniej niż dwa. Powód 2: Efektywność Ponieważ ograniczają one swoją praktykę wyłącznie leczenia endodontycznego, endodontów są wydajne i precyzyjne. Odpowiada to pozytywne doświadczenia i szybszego gojenia. Powód 3: Dostępność Większość endodontów oferuje ogromną elastyczność w zakwaterowaniu przypadki awaryjne, więc opóźnienia w leczeniu są ograniczone do minimum, a pacjenci mogą być zwolnione z bólu zębów www.endodoncja.medicaltrainings.pl/ szybko.

Gość jola899
Z tego co się orientuję, to na pewno ten gabinet http://fachowydentysta.pl/uslugi-endodoncja/ oferuje usługi z zakresu endodoncji. Zgadza się, że nie każdy dentysta podejmie się tego zadania. Potrzebne jest bowiem spore doświadczenie, żeby wszystko poszło tak jak należy.

Gość gość
Może warto się wybrać do DM dentalceramic w Dąbrowie Górniczej, tam jest dobry lekarz zajmujący się endodoncją :)

Gość karol822
Endodoncja to nic innego, jak leczenie kanałowe, czyli zabieg, które boi się chyba każdy, ale naprawdę nie ma czego, ponieważ dzisiaj są takie metody, że nic nie czujemy i leczenie kanałowe przebiega szybko i sprawnie. Wiem z własnego doświadczenia, ponieważ miesiąc temu miałem wykonywany taki zabieg w krakowskiej klinice Villa Dentica.