Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwww

ile to kosztuje ??????

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwww

pytanie do osób które na swoim ślubie miały skrzypaczkę lub śpiewaczkę, chórzystkę ?? osobę która profesjonalnie śpiewa jaki jest koszt ??? czy to się płaci za godzinę ??? czy za całość ????

Gość tere fereeee
Jedną chórzystkę... ???? A poważnie- ja miałam chór- ale taki , do którego sama należałam, więc koszty odpadły.. I skrzypaczkę- siostra koleżanki, uczennica szkoły muzycznej- podziękowaliśmy jej prezentem.

Gość wwwwwwwwwww
;) chórzystkę no chodziło mi o to ile bierze taka osoba ?? :) mniej więcej na ile się nastawiać :) jeśli możesz to powiedz ile bierze za msze cały chór ??

Gość tere fereeee
niestety nie wiem- po prostu "mj " chór śpiewał u nas gościnnie, na co dzień takich "imprez" nie obsuguje.. Najlepiej zapytaj czy w kościele, w któym bierzesz ślub działa jakiś chór. Bo podejrzewam, że sprowadzić zewnątrz to droga impreza. Albo popytaj po znajomych- może zmontują Ci jakąś scholę/chórek (jeśli mają jakieś wykształcenie muzyczne) A jak nie to stawiałabym na uczniów Szkół Muzycznych. Nam grała gimnazjalistka- ale suuuper utalentowana. Myślę, że w każdej szkole Ci kogoś takiego polecą i finansowo będzie najkorzystniej. PS. \z jakiego jesteś miasta?

Gość wwwwwwwwwww
tere fereeee warszawa

Gość tere fereeee
tak jak ja. Jak chcesz, napisz do mnie (katarzyna_ewa@tlen.pl), popytam wśród znajomych muzyków albo pomyślę nad innymi rozwiązaniami. Napiszmi jeszcze w jakim kościele planujesz ślub. A tak jeszcze na szybko przyszło mi do głowy, że możesz np. napisać ogłoszenie ,że szukasz muzyków na ślub i wywiesić na wydziale muzykologii UW (Krakowskie Przedmieście, koło kościoła Wizytek). Myślę, że wśród studentów znajdziesz kogoś kto chciałby trochę dorobić.