Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3OPCJE

Jak się odkochac i zyc w samotności? No jak?

Polecane posty

Gość bez problemu
nastepna zdesperowna,szkrzywdzona i porzucona.kobieto wez nie rob z siebie idiotki ,ogarnij sie i zyj normalnie .albo zacznij sie puszczac to ci pomoze:Pi jak jedna gwiazda z kafe zrob laske na pierwszej randce bedzie smiesznie:)

Jestem krzywdzona bo zyje w toksycznym związku i sama chciałabym to zakonczyc, tylko kocham faceta z którym jestem, mimo iz jest dupkiem. Z nim nie umiem żyć i bez niego też nie.

Gość tez tak mialam
ja jeszcze nie dawano tez bylam zalamana....ale 1,5 miesiaca temu zerwalam calkowity konkta z kims na kim mi cholernie zalezalo...mimo ze nie zawsze byl fair kochalam go:( ale powiedziaalm dosc!!!zero konaktu nic...bylo mi ciezko ale wtedy zaczelam pisac i kolegowac sie z pewnym kolega ze szkoly ktoremu sie poodbam:) -nowa szkola.Lubie go i to abrdzo ale na razie nic wiecej...ale duzo mi to pomoglo...spotykamy sie rozmawiamy,chetnie mi pomaga w nauce jak czegso nie wiem....i to wystarczylo bym przestala myslec o tamtym no i plus brak kontku:) zerwij kontk jesli z nim masz i szukaj wokół siebie chociaz przyjaciela a nie od razu faceta:)