Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieogarniętasama

kto zdradził raz będzie zdradzał nadal?

Polecane posty

Gość nieogarniętasama

jakie macie doświadczenia? czy jeśli ktoś zdradzał wielokrotnie w jednym to będzie potrafił dotrzymać wierności w drugim związku?? czy ludzie naprawde potrafią się tak zmienić?

Gość nieogarniętasama
?

Gość mój ma skłonności
do zauroczania się w i innych laskach. 2 razy mu sie to zdarzyło,że był zafascynowany, ale mówi mi zawsze o tym i stara się z tym walczyć. na razie te laski okazały się głupimi idiotkami,i szybko mu przeszło. fizycznie nie zdradził mnie

Gość nieogarniętasama
mój zdradzał swoja byłą - wielokrotnie. Jestem cholernie zazdrosna choć jest wspaniały i tak naprawdę nie mam powodów do zmartwwień. boje się jednak że ten facet- świnia gdzieś w nim drzemie...

Gość jasne ze tak

Gość mega nieciekawie
powiem tak (na swoim własnym przykładzie) zdradzałam nie raz - nigdy sie nie wydało zdradzalam, poniewąz uwazalam że mąż (wczesniej narzeczony) tez nie zawsze był w porzadku - na zdradzie tez nigdy go nie przyłapałam Wiem, ze zdradziłabym znowu... nie wiem tylko jak byłoby gdyby trafił mi się nowy patrner co do którego miałabym pewność że jest wierny, chyba nie potrafiołabym zdradzić...

Gość mój ma skłonności
jak w każdym facecie. j amojemu non stop daje powody do zazdrości, i lata za mną jak pies i nie ma czasu aby myśleć o innych.naturalnie nie zdradzam go, brzydzę się zdradą, nie flirtuje też, ale mówie,że poznałam kogos, ze fajny ze ma fajne zainteresowania, lub po prostu ladnie na codzien wygladam i go to denerwuje :P

Mój też chyba zdradzał swoją byłą. Ale teraz jest ze mną. Ufam mu w tym względzie bo nigdy nie patrzyłam się na przeszłośc swoich facetów. Było-minęło.