Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annasopu

kupka niemowlęca

Polecane posty

Gość annasopu

Mój 2 miesięczny synek jest karmiony piersią i dodatkowo dokarmiany butelką dzisiaj zauważyłam w jego kupce niepokojące czerwone niteczki śluzu. Konsystencja jest prawidłowa kolor jak najbardziej tez synek jest spokojny skory do zabaw nie sprawia wrażenia jak by mu coś dolegało,ale te plameczki\"krwi\" mnie niepokoją czym to może być spowodowane???? co robić???? pomóżcie

Gość Mama 2008
Też mam pytanie w sprawie kupki u dzidziusia, tylko, że u trochę starszego. Mianowicie moja 10 miesięczna córeczka robi 2, 3 kupki dziennie. Czy to czasem nie za dużo? Czy ktoś może wie, jak się objawia nietolerancja na gluten? Może właśnie zwiększoną ilością kupek? Dodam, że kupki są normalne, nie jest to biegunka.

Gość annasopu
z tego co wiem dzieci na dobę powinny robić 2-3 kupki i jest to w zupełności normalne ale gwarancji nie daje. Wszystko zależy jeszcze czy dziecko jest karmione piersią czy butelką

Gość takajakakooo
Tez zdarzyło mi sie znalezc sluz i czerwone nitki, lekarka przez tel kazala mi wziac pampersa i podjechac na dyzur do szpitala (byl weekend), balam sie ze mnie wysmieja, ale nie. Kazali podac lacido baby i obserwowac. I przeszlo. czasem krew delikatnie sie moze pojawiac przy zaparciach, po dluzszym nierobieniu :)

Gość AEFWSERYHTYJYRJ