Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapallllla

jak się zachować po nocy z byłym?

Polecane posty

Gość papapallllla

spędziłam noc z byłym chłopakiem, było cudowniem, miło, spontanicznie. a teraz nie wiem jak się zachować...on też nie. nie jesteśmy razem, chociaż wiem, że pewnie w przyszłości jeszcze się zejdziemy. póki co jak się do siebie odzywamy to nie wiemy jak się zachować, co powiedzieć, czy wracać do tej nocy, rozmawiać o nas?? dziwna sprawa...czy ktos cos takiego kiedys przezyl??

I chyba honoru nie masz skoro sypiasz z eks. Taki seks jest deprymujący. Jak było dobrze to może zrobić Ci się przykro, że już nie jesteście razem. Z kolei jak było beznadziejnie możesz się nabawic poczucia, że jedyne na co Cie stać to seks z byłym...

Gość papapallllla
kurde, nie wiem, wyszlo tak jakos spontanicznie, chcemy byc w przyszlosci ze soba, ale nie teraz...nie wiem, teraz zaczynam zalowac, ze dalam sie poniesc emocjom

chcemy byc w przyszlosci ze soba, ale nie teraz... To nienormalne! Albo chcesz z nim być i jesteś, albo nie i żyjesz własnym życiem. Jak można dozowac sobie miłość! :P

Gość pinellla
ja sypialam ex chyba przez 1,5 roku, taki seks bez zobowiazan, kumpelski przyjacielski ale kiedy poznal dziwczyne przezywalam to kolejne rozstanie. to bez sensu.

nadal go kocham choc jest teraz z inna. uczuc sie nie wybiera. mialam nadzieje ze do siebie wrocimy. jemu tez na mnie zalezy. roznie w zyciu wychodzi i z roznych przyczyn ludzie sie rozchodza...nie zawsze tego chcac.