agnisia25 0 Napisano Grudzień 8, 2008 od dwóch lat lub trzech mam zaburzenia w mc tzn. mogę nie miec okresu 3miesiące np potem po tab. dostaje i zpowrotem to samo. Mam 25 lat urodziłam cztery lata temu dziecko chce miec jeszcze jedno ale w tej sytuacji to chyba nigdy nie nastąpi. Proszę pomóżcie. Dajcie jakieś namiary bo dłużej tak nie mogę!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietka. 0 Napisano Grudzień 8, 2008 A skad jestes?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnisia25 0 Napisano Grudzień 8, 2008 odległoś dla mnie nie ma większego znaczenia. Ostrowiec św Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnisia25 0 Napisano Grudzień 8, 2008 podajcie jakieś namiary dziewczyny pomóżcie?????!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikiriki1234 Napisano Grudzień 8, 2008 ja też bym chciała jakieś namiarki niestety żadnego dobrego nie udało mi sie spotkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach