Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portalonda

problem z biustem...

Polecane posty

Gość portalonda

witam jestem załamana mam 20 lat a mój biust jest obwisły i okropny..:( zawsze taki był... nigdy nie miałam ładnych sterczących piersi... nie mam dużego biustu zaledwie c... i tak zwisa dlaczego :( noszę dobre staniki nie za ciasne nie za luźne... co mam zrobić żeby mieć jędrniejszy biust i pytanie czy jak się zaczyna uprawiać seks czy ten biust powiększa się???/

Gość wisienka na torcie
nie wiem co sex ma do biustu ale podobno niektóre tabsy anty działają jak wypełniacz pogadaj z ginem

Gość milutka2000
od seksu biust się nie powiększa, jedynie podczas pieszczot piersi wydają sie pełniejsze, gdyż jest to zasługa przepływu krwi itp :) może spróbuj jakiś kosmetyków do biustu, by go ujędrnić? i masuj go. oczywiście odpowiedni stanik jest wazny, ale jak mówisz, że masz odpowiednie to ok :) jakie to zycie jest, ty narzekasz, że masz obwisły, ja narzekam, że jest za mały, ech nasze niedoskonałości

Gość portalonda
no ale taka prawda że nie jedna 30 latka ma ładniejszy..:( marzy mi się operacja plastyczna żeby sobie zrobić silikony i nic mnie nie obchodzi że to plastik lepsze to niż zwis..

Gość milutka2000
eee, lepiej najpierw spróbuj naturalnie :) po co ci jakies blizny? a jak operacja się nie uda? przemysl, czy warto tracić na to kasę :) ja mam niepełne B i rozpaczałam, że są mikrusy, ale z czasem widze więcej ich zalet niż wad :) chodź oczywiście z bluzkami z ekstradekoldami mogę się pożegnać :P

Gość plaJster
moja mama ma ładniejsze piersi :/ ode mnie a ja się nie garbiłam nigdy.. zawsze dumnie je nosiłam ale taka prawda że ich nienawidzę może jakieś ćwiczenia ale czy to coś da ?

Gość plaJster
portalonda znam twój ból jak je ujędrnić żeby starczały ??

Gość portalonda
rozmiar polski 70 H no chyba ja bym w jedna miseczkę włożyła dwa cycki i jeszcze by było luźno.. :/

Gość portalonda
a ćwiczenia dają jakiś rezultat? Pewnie tak ale po 2 latach a ja tyle nie wytrzymam jak mam się rozebrać przed swoim facetem jak mam taki oklepany biust do pępka jak zobaczy to ucieknie ..:/

Gość leśny
a może to tylko twoja wyobraźnia? może naoglądałaś się czasopism i filmów gdzie króluje silikon i programy graficzne??? Może po prostu zbyt ostro się oceniasz??? Może nie jest źle tylko o tym nie wiesz..... Jedyne wyjście: daj zdjęcie, napewno znajdzie się kilka osób które nie będą się nabijać tylko powiedzą ci prawdę jak to wygląda nie tylko z twojej perspektywy.....

Gość gość
70 H to pewnie wlasnie dobry rozmiar.....niektorw kobiety maja problem z biustem bo noszą za male, zle wykrojone pushupy dla manekinów, nie dla żywych kobiet. Na szczescie są firmy produkujące staniki w dobrej numeracji....BestBra sie na tym zna, jak malo kto. Ja też nosze jakieś badziewia 70 C i sie nie moge zebrac, żeby kupić porząDNY STANIK....a wierz mi...wiele dziewczyn pisalo, że im sie cycki podniosly od dobrego stanika 🖐️

Gość gość
Aha...i 70 H nie oznacza ogromnej miski wcale......🖐️

Nie byłoby luźno, za to biust byłby odpowiednio podtrzymany i cały mieścił się w miseczkach. Teraz nosisz za szeroki obwód z za małą miseczką, piersi wiszą niepodtrzymane - nic dziwnego, że skóra się rozciąga i traci jędrność... Dobrze dobrane polskie 70H to odpowiednik brytyjskiego 70F - czyli taki oto niewielki biuścik: http://tnij.org/ae4v I poczytaj co daje zmiana rozmiaru przy piersiach sporo większych i będących w gorszym stanie niż Twoje: http://tnij.org/bvw7

Gość portalonda
ok to ja dam fotkę mojego biustu jest okropny :( proszę być szczerym ale proszę także o radę jak zrobić żeby był ładny:( oto fotka : http://www.voila.pl/192/mbq0z/?1

Gość gość
Tylko stanik kobieto i sie poprawi na bank.....jaki numer teraz nosisz? Pewnie 75C?:oAż tak tragicznie nie jest....myslalam że gorzej jak pisalaś że wisi do pępka:D

Gość portalonda
noszę 80 c ..:/ i ta miska c jest za duża

Gość portalonda
ale jak nosze jakieś 70 to mam czerwone pręgi n plecach i pod cycuszkami ....:(

Gość leśny
Wyglądają na wyciągnięte, tak jakby rzeczywiście stanik je zdeformował. Dobierz stanik, kosmetyki. Nie jest źle ale musisz popracować nad nimi. Bo wyglądają poprostu na zaniedbane.

Dziewczyno, zajrzyj tutaj i zobacz, jak bardzo różne są naturalne, normalne, niepodrasowane komputerowo kobiece piersi: http://www.007b.com/breast_gallery_2.php Naprawdę nie masz powodu by mieć kompleksy. A tezę o niedobraniu stanika podtrzymuję - po opaleniźnie widać, że nawet góra od bikini była źle dobrana :(

A skarpetki, rajstopy, spodnie nie zostawiają Ci śladów? Mnie zostawiają. Jakby nie zostawiały to by ze mnie spadły. Ze stanikiem jest tak samo... Zresztą, o tym też już było: http://tnij.org/chnr ;)

Gość portalonda
best_bra to jeśli sobie kupie dobry stanik to mam jakąś szansę że mój biust będzie ładniejszy ? Ja mam tego powodu ogromny kompleks ...

Gość leśny
widać że chcesz iść na skróty a tak się nie da. Sam stanik nie załatwi sprawy. Kosmetyki i ćwiczenia też musisz dołączyć. I niestety potrzeba na to czasu..... Na zdjęciu widać że trochę ciałka masz.... powalcz, trud się opłaci.....

No pewnie, że masz - podlinkowałam Ci przecież jeden przykład, a w tym samym wątku masz ich dużo więcej :) Jesteś młodziutka, Twoje ciało ma duże zdolności do regeneracji - jak mu w tym pomożesz to może być tylko lepiej :) Zapraszam na Lobby Biuściastych po wszelkie dodatkowe informacje i pomoc ( to Ci się przyda na początek: http://tnij.org/chnz).

Gość gość
Kosmetyki to nic nie dają. Już lepiej posmarowac sie kremem nivea za 2 zł niz wydawać fortune na preparaty ujędrniające....może w ciaży to warto stosować, żeby nawilżać skóre, ale w innych przypadkach nie zdaje to egzaminu i to nie tylko moja opinia.🖐️.Cwiczenia jak najbardziej!. Pompki, hantle, wymachy rękami...ale trzeba systematyczności. I pamietaj, że jak schudniesz, to biust schudnie przede wszystkim;).....ale naprawde dobrze radze - zacznij od stanika, to postawa!

Wrogowie biustu to między innymi: źle dobrany stanik, gwałtowne wahania wagi ( więcej na temat na stronie: http://powiekszeniepiersi.info.pl/2011/05/12/najwieksi-wrogowie-kobiecego-biustu/) . Za to najlepszym sprzymierzeńcem naszego biustu są ćwiczenia- pompki lub tzn. rozpiętki. Trzeba długo ćwiczyć na efekty, ale jeśli ktoś będzie sumienie wykonywał ćwiczenia rezultat powinien być zadowalający. Sama CODZIENNIE robię przynajmniej 2serię po 10pompek.

Operacja,silikon w piersi i wygladaj jak marzenie.sa jedrne,okragle i na swoim miejscu.No i stanik nie jest potrzebny;-)