Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boniewiem

dziwny facet.. poradzicie?

Polecane posty

Gość boniewiem

Od kilku tygodni spotykam sie z chlopakiem (on 31 lat, ja 27), ktory szczerze mowiac daje mi swoim zachowaniem tyle do myslenia, ze nie wiem czy kontunuowac te znajomosc w wiadomym kierunku. jeszcze nic miedzy nami sie nie wydarzylo. jestesmy na etapie flirtu. Nie jest anonimowa osoba znikąd. Jest "znajomym moich znajomych". Poznalismy sie na wspolnej imprezie. Zastanawia mnie jednak jego niestandardowe zachowanie. Np. to, ze uzywa słownictwa niczym Jan Miodek w amoku. Zajmuje sie tancami w zespole ludowym i spiewa w chorze przykoscielnym. Na pozor niby normalny. na imprezach chleje rowno (fakt, ze wowczas ochoczo kreci piruety w stylu maseraka - a z reguly faceci raczej sie odzegnuja od takich pomysłow) Wydaje sie przez to jakis taki "zniewiescialy". Czasami wszyscy gadaja, on siedzi i niby slucha, a za chwile znienacka wypierdoli z jakims swoim tematem zupelnie bez zwiazku z tym, o czym mowa. moi znajomi mowia, ze sie juz do tego przywyczaili i ze taki on po prostu jest.. ale przyznam szczerze, ze ja sie pierwszy raz spotykam z takim kuriozum. Widze, ze jemu bardzo zalezy na naszej znajomosci i wiem, ze liczy na cos wiecej. Ja na razie tego nie przekreslam i dopuszczam mozliwosc "czegos wiecej", bo generalnie zupelnie inteligentny i fajny z niego facet, ale troche sie boje, ze to moze kryptogej albo cholera wie co :P W niczym nie przypomina facetow, z ktorymi mialam do czynienia do tej pory. Ten bez ogrodek przyznaje sie, ze lubi filmy romantyczne i sle smsy w stylu "całuje cie z całej siły" :P Co mam myslec o tym 'przypadku' :D i czy dalej brnac w ten temat? :D moze ktos ma doswiadczenia jakies :P

Gość duell
trochę dziwne to z chórem :P...a to że ci pisze takie ''słodkie '' sms-y to nic złego....gdy ja jeszcze chodziłam z miom mężem to codziennie otrzymywałam sms-y w stylu'' kocham cię najbardziej na świecie i całym sercem''...cały sms ze słowem'' kocham cię''....itp.

Hmmm...faktycznie jakiś indywidualista..ja akurat nie miałam z takim typem faceta do czynienia, ale kto wie może wart jest zainteresowania.. wszystko zalezy od ciebie czy bedziesz chciała dalej w to brnąć czy nie. Jeśli coś cie do niego ciągnie lubisz z nim spędzać czas i macie o czym pogadać, to poznaj go jeszcze lepiej - na tyle zebys była pewna czy chcesz zeby miedzy wami było cos wiecej czy nie..

Gość ebełebe
o ludzie, to co dla ciebie znaczy normalny facet? taki co chleje wóde, potem publicznie cię obrazi, zrzyga się, komuś wpierdoli? i zaraz, że kryptogej. a normalny to kibol z bejbolem?