Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PatiPoczatkujaca

Od czego zaczac?

Polecane posty

Gość PatiPoczatkujaca

Witam wszystkie panie,te poczatkujace i te juz dluzej zajmujace sie pazurkami. Moje pytanie jest kierowane do tej drugiej grupy,byc moze bedace wielka pomoca dla tej pierwszej:-) No wiec Moja pasja sa paznokcie,Moje naturalne,bardzo dlugie i mocne zdobilam lakierami,brokatami,naklejkami,lecz to juz dla Mnie za male pole do popisu i wyzyciu sie artystycznie na Moich paznokciach. Jestem zainteresowana metoda zelowa,tak na poczatek,teraz nie mam czasu by isc na kurs,planuje dopiero na wiosne,ale juz teraz chcialabym zakupic wszystkie potrzebne mi rzeczy by rozpoczac samodzielnie prace nad przedluzaniem paznokci metoda zelowa jak i utwardzanie tych naturalnych ta metoda. Tu tez pytanie do profesjonalistek: czy proponujecie zestawy startowe? Czytalam ze wiekszosc pan nie jest z nich zadowolona? Czy np.firma "GabrielleNails" posiada produkty warte zakupu? Tu podaje link by obejrzec taki zestaw: http://www.sklep.gabriellenails.pl/p/pl/173/zestaw_do_zelu_z_lampa-do_metody_na_naturalna_plytke_i_na_tipsach_z_uzyciem_zelu_jednofazowego.html Czy lepiej kupic wszystko oddzielnie,tu oczywiscie zwiekszaja sie koszta? I czy gdy sama nigdy nie mialam przedluzanych paznokci warto by bylo przed isc samej do kosmetyczki? Prosze o pomoc. Z gory dziekuje:-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować