Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lapidamie

Jak wziac sie w garsc?

Polecane posty

Gość Lapidamie

Zauroczyl mnie pewien facet. Jak tylko pierwszy raz go zobaczylam, poczulam sie jak zakochana malolata- bicie serducha, totalna pustka w glowie, drzenie rak. Ale problem w tym, ze nie chce tego uczucia. Jestem w stalym zwiazku, ktory chociaz bez fajerwerkow, jest moja ostoja. Dlatego postanowilam wziac sie w garsc. I... no wlasnie. Dzis znow go zobaczylam (widuje go w pracy). Z calej sily zdusilam w sobie ten naplyw emocji i... zaczelam go ignorowac. Jak powietrze a kontakt ograniczony do granic stricte formalnych. Chociaz kosztowalo mnie to bardzo duzo, dalam rade. I on odplacil mi dokladnie tym samym (chociaz wczesniej, traktowal mnie zupelnie inaczej). No wiec ignorowalismy sie do tego stopnia, ze bylo to az dziecinne. Zle sie z tym czuje. Chcialabym miec z nim normalne, zdrowe reakcje jak z kazdym czlowiekiem. Tylko nie wiem, jak to zrobic. :( Przyznaje, ze tez zaskoczylo mnie jego zachowanie. Bo zachowywal sie dokladnie tak jak ja...Chociaz to mial byc moj tajny plan. Ech... Czy ktos mnie rozumie?... :(

Gość Lapidamie
Upss. Korekta. "chce miec z nim normalne, zdrowe relacje" nie "reakcje" jak mi sie napisalo. "reakcji" to ja nie chce...

Gość Agata z Planety X
Tak poczytalam sobie troszke...i doszlam do wniosku,ze nie raz w takiejze sytuacji bylam, co gorsza ,nadal jestem. My kobiety same nie wiemy czego chcemy. Badzmy szczere drogie Panie - my mozemy ignorowac,ale w zadnym wypadku byc ignorowane. I niby nie chemy, bo nie mozemy,gdyz inny partner, poniewaz to, tamto i owamto. Jednak ten przyjemny dreszczyk, ta iskierka,to przyjemne uczucie w "brzuszku" . Inny mi slowy przyjemnie jest sie podobac. Gdy w dodatku i my wykazujemy zainteresowanie, masza wyobraznia zaczyna dzialac. I niby nie myslimy-bo przeciez nie chcemy i sie wypieramy,bo przeciez nie mozemy!! Jednak wszystko to jest bardzo przyjemne i uwazam,ze bardzo potrzebne. Trzeba sobie umilac zycie,choc by takimi wlasnie sytuacjami,milymi niedopowiedzeniami, to pozwala nam marzyc i pobudza nasza wyobraznie. Pytanie Lapidamie :) Tak rozumiem Cie...pewnie tysiace kobiet sie pod tym podpisze. Serdecznie pozdrawiam.