Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sangrila

sponsoring

Polecane posty

Ile facet może zarobić na sponsoringu? Zaznaczam, że (póki co, ale oby nigdy) nie chodzi o homoseksualizm. Jestem pod presją i chciałbym wiedzieć, jeżeli ktoś ma takie doświadczenie, albo informacje.

ale przez to mniej nabywców na tą usługę... Gdzie się będziesz oferował? I czemuż to chcesz to robić?

wiecej od kobiety to chyba nie......kobiety maja wiecej klientow:))) stary ,,pamietaj o jednym....nie zawsze bedziesz mial najstarsze panie powedzmy do 40 lat:))) trafia sie tez starsze.....i to nie tylko do pogadania...ale zycze powodzenia.............. :)

domyślam się, tylko gdybym miał z jakimś kolesiem, to bym rzygnął! mam nadzieje że nie aż tak. albo wygram jeszcze w totka.

za jednorazowy numerek na pewno więcej od kobiety. Tyle, że numerków mniej... I że starsze Panie to norma. Radzę przywyknąć. Średnia wieku 58...

rzyganie rzyganiem a jak Ci nie stanie? Co powiesz klientowi? Masz być zwarty i gotowy. Popatrz teraz jakie jest życie prostytutki...

ale dziwka nic nie staje......maja lepiej.....tylko rozlozyc nogi i udawac ze maja dobrze....hehehehehe

ja to wolalbym miec sex z 5 letnim damskim trupem niz z najpiekniejszy mlodziencem.....ale to tylko ja:)))))