Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodząca za chwile

ile kosztuje położna w Krakowie?

Polecane posty

Gość rodząca za chwile

chodze do połoznej która ma byc przy porodzie i powiedziała ze mam jej dać ile uważam ona sumy mi nie poda!!! a nie mam pojecia ile sie daje ! wiem ze to bedzie zalezne od opieki ale jak moge prosic o jakieś sumy!!!

Gość ta ktora rodzila w Krakowie
niestey musisz być przygotowana na minimum 1500 zl :-0 ja osobiscie dalam 2,5 tys. i dodatkowo maz odwozil ja do domu i robil drobne zakupy :-( nie wiem czy bylo warto, bo bolo porodowego nijak to nie umniejszylo :-(

Gość zwariowałas
ja pierdziele, nie macie na co kasy wudawac, ja mieszkam w kielcach i tu ksztuje ok 400 zł w zyciu tyle kasy bym nie dała

chcialam miec dobra opieke i faktycznie mialam :-) przed porodem, chociaz nawet nie chcialam to mucialam klasc pod siebie basen, dostawalam czopki na wyproznienie, a nawet maz mogl mi przyniesc jednorazowke zebym sie ''tam'' ogolila :-) nie musialam jak inne kupowac od poloznej w szpitalu za 20 zl :-) dodatkowo moglam zobaczyc dziecko i napic sie soku :-) wprawdzie tylko szklanke z 2 litrowego kartonu bo reszte mi zabrano i powiedziano ze dla mojego zdrowia, ale widac tak musi byc :-) poza tym meza stac na to :-)

Gość zwariowałas
kochana :) nie wywyzszaj sie az tak bardzo, bo ja mialam to samo co ty , dokladnie to samo , a za jaka mniejsza kase, jak cie stac to dobrze ciesz sie :) ja bym w zyciu tyle kasy nie dała :o mam swój rozum , nawet jak by mnie bylo na to stac

Gość rodząca za chwile
2500 za połozna!!!! oj tyle to chyba nie dam !! taka sume sie płaci za poród w prywatnej klinice a anie za połozna w panstwowym szpitalu

Gość rodząca za chwile
a gdzie rodziłyście w krakowie??

nie wywyzszam sie :-( po prostu mowie ze mialam wyzszy standard niz inne pacjentki :-( poza tym mialam jeszcze nieograniczony dostep do telewizora :-) w pokoju pielegniarek :-) a nie ze wszystkimi na sali :-)

Gość zwariowałas
akurat na telewizorze to mi nie zalezało po porodzie :) patrzyłam zeby tylko odpoczac i miec cisze i spokoj a nie telewizje :) do autorki , ja nie rodzilam w Krakowie jestem z Kielc

a ja i owszem :-) narodziny, narodzinami, ale nie odpuszcze sobie żadnego odcinka Na Wspolnej :-) dziecko bede miec przez cale zycie, a nie wiadomo czy puszcza powtorki serialu :-(

2500?! Totalna abstrakcja, przepłaciłaś. Rodziłam w Krkaowie i tyle by mnie nawet nie kosztowało jakbym się uparła ze chcę by była przy mnie moja gin prowadząca.

polozna w Siemiradzkim - 800 zl, legalnie, na umowe. Kuzynka w Kopernikusie dala 200 zl w łape i tez bylo OK. nie pierniczcie lasce ze ponad 2 kola, bo nawet lekarz bierze 1200