Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalia22

nie mogę zapomieć.....

Polecane posty

Gość konwalia22

rozstalam sie z facetem miesiac temu i nie mogę o nim zapomniec. rozstaliśmy sie bo on po miesiacy znajomosci postawil mi warunek ze sie do niego mam wprowadzic. ja powiedzialm nie bo nie bylam jeszcze na to gotowa i uwazalam ze za malao sie znamy wiec on powiedzial ze w takim razie nie mamy o czym gadac. :( teraz juz nawet nie odpisuje na esy, jest obojetny ....:(

Nie pisz nic do niego, usuń numer i zacznij zyć swoim zyciem, napewno poznasz kogoś ciekawego, kto nie będzie stawiał ci warunków.

Chciał mieć panne do pukania na zawołanie - nie Ty to inna :) Zapomnij o kolesiu - nie ten to inny :)

Gość bez problemu
droga autorko a po jaki ch** piszesz mu te eski?bo co robisz z siebie kretynke?kreci cie to:P

Gość konwalia22
nie pisze już do niego, a jak pisałam to sporadyczne bez przesady nie było to ciągłe wysyłanie esów :)

Gość bez problemu
zapomnije ot tyle...tak ,tak nie potrafisz:/ znajdz sobie ogiera jakiegos to ci przejdzie:D

..a mi facet po paru dniach znajomosci powiedzial,ze mam byc Jego zona, mam u Niego wnet zamieszkac itp. itd.:P hahaha swirow jest pelno na swiecie ... :]

Gość bez problemu
po paru dniach znajomosci to moge zostac kochanka a nie zona:)

Gość konwalia22
dla mnie takie podejmowanie decyzji żeby z kimś zamieszkać czy tym bardziej byc jego zona po tak krótkim czasie znajomości jest za wcześnie

konwalia no proste,ze za wczesnie:):):) Ja jak uslyszalam co On mowi do mnie to nie wiedzialam czy smiac sie czy bac sie.....Od razu zakonczylam ta znajomosc:) Debil to debil;) No a ten facet odzywa sie do Ciebie czy dal sobie spokoj????

Gość konwalia22
odzwyam sie sie do siebie, jak sie spotkamy gdzies na ulicy to rozmawial ze mna normalnie choc ostatnio jest taki oschły.

Gość kajko i kokosz
spoko, dopiero minal miesiac, z czasem ci przejdzie

Gość znow........
nie napisalas ile on ma lat

Gość konwalia22
mam nadzieje ze przejdzie ale te fajne wspomnienia bo było ok nie pozwalają tak łatwo zapomnieć :(

Gość konwalia22
on ma 27 lat

Gość konwalia22
27 niby powinien myśleć poważnie o życiu a tu jeszcze chyba nie dorósł do poważnego związku :)

Gość odswiezam...

Gość jfhdgdfsss
kochana przejdzie ci za jakis czas i zrozumiesz ze ten gosciu to zwykly dupek, ktory chcial cie tylko... wiaodmo do czego ;) dobrze zrobilas, ze z nim nie zamieszkalas bo i tak by cie zostawil predzej czy pozniej. poza tym wspolne mieszKanie to raczej po slubie... - moglas mu tak pwoeidziec, tez by zwial az by sie za nim kurzylo, palant i gnojek. kidys to zrozumiesz!!!!!!! trzymaj sie.

Gość jfhdgdfsss
haha gowniarz udaje wielce obrazonego bo dziewczyna nie chciala sie do niego prowadzic i byc jego pogotowiem sexualnym. naprawde nie wiem czym ty sobie ejszcze zarwacasz glowe.