Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojra25

DOPALACZE

Polecane posty

Gość Mojra25

Witam chciałam zapytac czy ktos z was stosował dopalacze? Jakie macie po nich wrazenia co o nich myslicie?

Gość normalne narkotyki
kazdy kto uzywal to wie. dobrze ze zaczeli z tym walczyc

Gość fwgrfgr
ja używam spajsa-jak zioło prawie, ale dla mnie trochę łagodniejsze. przymierzam się do kółek, ale drogie są

Gość Mojra25
A co z paleniem? Jakie efekty psychoza? czy chilaut?

Gość fwgrfgr
czilałt totalny, w sumie własnie bardziej psychozowe o spice'a jest zioło, bo po nim często się czegoś boję. a tak poza tym b. podobnie. wszystko jest takie pluszowe, trochę śmiechu, wielkie gastro, seks niesamowity;) zaburzenia czasu, totalne odprężenie. uwielbiam:) no i smakuje nieźle, ale ja mieszam ze szlugiem, coby oszczędniej było:D

Gość dupa bladaaa
jaka smiercia nie przesadzaj :P idac twoim tokiem myslenia powinni zakazac alkoholu i tytoniu oraz jedzenia nieugotowanej marchewki bo sie mozna zadławic :P

Gość fwgrfgr
dasjcie spokój... znaleźli sobie już metodę, pozmieniają składniki i zawsze znajdzie się coś legalnego. poza tym jak sobie już robię mały zapasik na wszelki wypadek;) i kto powiedział, że to się pali?;) wszak to do kolekcjonowania jest przeznaczone

Gość fwgrfgr
no dokładnie... ja uważam, że jak już mam coś balić to nie tylko samego papierosa, który ma milion substancji smolistych, tylko z dodatkiem wspomagającm, który wprawdzie ma milion pierwszą substancję smolistą ale daje również przyjemne odczucia:)

Gość Sage
Polubiłam tylko smoke`a ganjopodobnego. Innych rzeczy nie chciałam próbować. Działa sympatycznie, dość mocno, ale krócej od ganji. Ale jedna rzecz mi przeszkadza w dopalaczach - chciałabym wiedzieć co dokładnie składa się na tę mieszankę ziołową. Jak kupuję dragi, to przynajmniej z pełną świadomością ryzyka i wzorowego składu do którego powinna dążyć rzeczywista kompozycja. A tu w tych dopalaczach jakieś zamienniki, o których ni cholery nic nie wiadomo.

Gość marianowa
a ja jako stary wyga za pan brat z zielona mariola szczerze polecam SPICE DIAMOND, fajna, puszysta, mocna mieszanka. Nie wiem czy ktos z Was zauwazyl, ze brygada z dopalaczy wcale taka w porzadalu nie jest. Opinii negatywnych nie dodaja zawsze (czego jestem przykladem), co mi sie nie podoba. Oczywiscie nie mowie, ze w ogole negatywnych komentarzy nie ma, sa to sporadyczne przypadki albo okazy.. ale jezeli wszystko jest "legalne'" niech wiec i komentarze beda prawdziwe. Prowizorycznie wsio tam jest na cacy, wiadomo nikt nie lubi byc testerem, ale zeby sie dowiedziec co jak kopie, niestety trzeba to sprobowac na wlasnej skorze.. kazdy Ci powie co innego. Przestrzegam dziewczyny przed szalwia, jakakolwiek, wystepuja zaburzenia miesiaczkowe i to dosyc powazne.

Gość Mojra25
MARIANOWA a co innym palonkiem dla kobiet czy tak samo zburzenia w miesiaczce?

Gość ania887
a te w tych tabletkach próbował ktos z was??/

Gość kijanka99
podobno te EXODUS -swietnie nadaja sie do odchudzania bo apetyt chamują.

Gość marianowa
Mojra25 : Powiem Ci, ze... bardzo mozliwe jest to, ze po spaleniu tych "mieszanek", cera strasznie sie psuje.. sama nie wiem czy u mnie powodem nadmiernej ilosci zaskornikow, nie jest wlasnie czesto spozywanie tych specyfikow. Przeciez to chemia.. a chemie skora zawsze wyrzuca na wierzch.. ale to tylko przypuszczenie. Co do kolejnej mieszanki GENIE , straszna dupa.. nie polecam.

Gość Mojra25
MARIANOWA co miałes na mysli piszac o bardzo duzych zaburzeniach w miesiaczkowaniu u kobiet????

Gość Mojra25
po czy m dokładnie tabsach ziołkach?

Gość Mojra25
MARIANOWA CO Z TYM OKRESEM U KOBIET BRAK JEGO CZY NADMIAR PO SZAŁWI?

Gość emyl
Witam, Jestem studentem drugiego roku uzupełniających studiów magisterskich na wydziale Pedagogiki i Psychologii Uniwersytetu im. Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy. Zwracam się do Ciebie z prośbą o wypełnienie ankiety, która dotyczy motywów, jakie skłoniły Cię do zażywania dopalaczy. Badania są anonimowe, a ich wyniki posłużą mi wyłącznie do napisania pracy magisterskiej. Z góry dziękuję za pomoc! link do ankiety: http://szestkam.eu/index.php?q=11

Gość gość
Tylko tempaki i frajerzy biora dopalacze

Gość gość
dopalacze są chyba jeszze gorsze od narkotyków :( niestety bardziej dostępne i wiele młodych ludzi po nie sięga

Gość gość
Ze sklepami z takimi rzeczami, choćby jak popularny obecnie sklep grandkg, nic się nie zrobi, bo zawsze ktoś znajdzie pomysł co zrobić,żeby sprzedawać. Trzymają się na rynku i moim zdaniem zbyt wiele z tym nie zrobimy