Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdfgmnbvcfghjmn

Czy Wybaczylibyscie cos takiego??

Polecane posty

Gość xdfgmnbvcfghjmn

faecet mojej przyjaciolki od poczatku wydawal sie zaklamanayy no ale ona byla z nim szczesliwa i zadne domniemane klamstwa nie wychodzily na jaw. strasznie chcial ja zaciagnac do lozka, powiedzial ze jest prawiczkiem itd. ona sie zgodzila, po tym fakcifakcie byli ze soba rok, po czym wczoraj wydalo sie ze przed nia spal ze dwoma innymi, a ja zapewnial ze nigdy z nikim zeby mu bufala jak go kocha bla bl bla.. zostawila o,.. czy powinna mu wybaczyc hmm?

Gość taka inna trochę
Boże...jakie problemy:(

Gość xdfgmnbvcfghjmn
nie nie miala...i dlatego jej sciemnial zeby szybiej zaciagnac do lozka;/ tunnie chodzi o to ze on z kim spal bo logiczne jest to ze np nie mog wiedziec ze spotka pania X, ale po jasna cholere ja tak oklamywal zapewnial nawet plakal ze on z nikim i wogul.

Gość a ja.............
co za ciulstwo :D

Gość ws
Najlepsza rada: nie ingeruj w zycie innych, nawet jak powiesz to wszystko przyjaciolce,czy cos bedziesz chciala zrobic to a i owszem mozesz spowodowac ze kolezanka inaczej spojrzy na faceta, ale tez na ciebie. Bo na ciebie normalnie tez juzniebedzie mogla patrzec.

Gość xdfgmnbvcfghjmn
nie ingeruje.... jest mi jej szkoda i zastanawiamsie jak punktu widzenia innych to wyglada? ona go zostawila

Gość wysmiewczyni.
Oczywiscie ze powinna mu wybaczyc, ba nawet przytulic i powiedziec ze kazdemu zdaza sie amle klamstewko i ma si etym w ogole nie przejmowac. Ona i tak mu wszystko wybaczy bo on jest taki slodki i kochany:) bueheheheheh

Gość ws
Samym pytaniem o to innych ludzi na kafeteri w to ingerujesz droga moja...

Gość ws
poza tym musisz mieć bardzo nudne życie skoro rozmyślasz o takich sprawach w środku dnia...

Gość xdfgmnbvcfghjmn
smieszna jestes... to ty chyba przyjaciol nie msz bo ja jak mam to sie nimi ptzejmuje pozatym jak przyjaciolka dzwoni w nocy z placzem ktora sie zna od urodzenia to chyba logiczne ze sie przejmuje

Gość Monikaaaa82
pewnie ze nie

Gość ws
ale zeby pytac o cudze zycie na kafe? co ci to da? co to przynosi? ja mam inteligente przyjaciolki i napewno by nie mialy takich durnych problemow.

Gość xdfgmnbvcfghjmn
jesli sa tak inteligentne jak ty to wspolczuje im zycia lol