Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggyczna85

KREMY do twarzy. Młoda cera. Nasze doświadczenia.

Polecane posty

Gość maggyczna85

Młoda cera, nie urażając nikogo mam na myśli między 20 a 25 rokiem zycia ;) Osobiście szukam fajnego kremu nawilżającego, ale tez rozświetlającego, który moge uzywac pod makijaż I tez czegoś na noc, co porzadnie nawilża Od siebie mogę polecić Nivea soft, jest lekki, ładnie pachnie, dobrze sie wchłania i nawilża. Stosuje na dzien i na noc ale chętnie spróbuje cos poza tym. Dobre są tez ponoć kremy z flosleku Fajny też dove, ale ostatnio kupiłam z mydełkiem, chyba dali stary bo dziwnie pachnie i go nie uzywam, zraziłam sie do niego.

Gość maggyczna85
hop :)

Gość dla cery tłustej i mieszanej
z niewielką skłonnością do wyprysków polecam Lirene - seria do cery tł i mieszn krem na dzień nawilż mat na noc - normalizująco - odż i jeszcze żel myjący do twarzy, tonik nie jest przy nim konieczny mi praktycznie zupełnie likwiduje świecenie się skóry poprawia jej wyglad, rozjaśnia, nic nie wyskakuje i nadaje się nawet na zimę - mimo lekkiej formuły, twarz po tym kremie na dzień jest miękka i nawilżona a nie jakoś sztucznie ściągnieta i pokryta lepkim filmem jak przy innych kremach matujących to zdecydowanie najlpesze kosmetyki jakich używałam tylko boję się że wkrótce cera się do nich przyzwyczai i trzeba będzie na jakiś czas odstawic zupełnie nie wiem po co wtedy sięgnę...

Gość cosinussss
a uzywam dove.jak dla mnie bardzo skuteczny.ale polevam tez kilmat anglii;p kiedy przebywalam tam 4miesiace nie miaalm zadnych problemow z sucha cera:)