Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angella23

Wisiorek z duża gwiazda z Cubusia jaki ma Doda

Polecane posty

Może ktoras z was ma odsprzedac wiosrek na grubym lancuszku z duza gwiazda z cyrokni taki sam jaki miała doda na MTV Europe Music Awards 2007 byl on w sklepie cubus niestety rok temu za pozno sie obejrzalam i jak chcialm kupic nie bylo i w sklepach mowia ze raczej juz nie bedzie :( moze ktoras ma i moze dosprzedac ?

Gość sdfgthyjuk
takiego chłamu na Wyspach jest pełno,przyleć do Uk heh

bylam w tym roku ale jakos nie bardzo widzialam moze podobne ale nie takie same a teraz specjalnie nie bede leciec do uk :)

Gość anxipanxi
Takiego badziewia w Cubusie nie bylo na pewno! Szukalabym tego raczej w przydworcowych butikach i na bazarach. Mowie powaznie!

Nio wlasnie byl w cubusie rozmawiam z Pania ktora tam pracuje i byla to tylko seria niestety :(

Gość sderftghylkop
na taka samą to Cie nie stać

Gość anxipanxi
Bylam wczoraj na pks we wroc i czekajac na autobus zajrzalam do takiej butki z odpustowymi ozdobami, i bylo cale mnostwo bizu usranej cyrkoniami i te gwiazdy tez miedzy innymi. W roznych rozmiarach.

mi chodzi wlasnie o taka duza bo tez widzialam miedzy innymi w pinke ale byla mniejsza i wygladala jak blacha ja mieszkam w bialymstoku a te z allegro mi sie nie bardzo podobaja .