Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka 1

tęsknie za nim

Polecane posty

Gość czarnulka 1

Dziewczyny pomózcie!! Spotkałam chłopaka którego widziałam ostatnio 8 lat temu, byliśmy wtedy parą, ale bylismy małolatami i wszystko sie rozpadło.Okazało sie ze on jest wolny, słuzy w wojsku , czasem wyjezdza na misje. Ja za to od 4 lat jestem w zwiazku- co prawda nie dokonca udanym(czesto sie kłucimy,mielismy kilka przerw).Umówiłam sie z nim na dyskoteke, on potem odzywał sie dziennie na nk i gg. Umówilismy sie ras na spacer, wszystko na stopie przyjacielskiej gdyz ja miałam wyrzuty sumienia z powodu mojego chłopaka....On wyraźnie zabiegał o mnie, dziennie jak tylko wstał, pisał....Jednak od jakiejs pory kontakt sie urwał, przestał pytac czy sie spotkamy, zaczoł byc obojętny aż wkoncu przestał mi odpisywac na smsy. Ras tłumaczył sie tym ze jak ma czas odpisac to potem nie wie czy moze pisać do mnie, ale nie odywa sie ani na nk ani na gg ... Nie wiem czy mam zadzwonić... chyba coś się we mnie obudziło... strasznie za nim tesknie:(:(:(

mze pomyslal sobie nagle: nie bede sie zadawal z taka dwulicowa kobieta-ma faceta, a do mnie cholewki stroi

Gość czarnulka 1
tak, masz trochę racji, jednak rozmawiałam z nim o tym otwarcie, mówiłam mu ze boje sie ryzykowac związek, powiedział ze rozumie , mimo to pytał kiedy się znowu wpotkamy, dziennie pisał na gg lub nk a teraz cisza, łudzę sie jeszcze ze jest na tyle zajęty ze nie ma czasu odpisac a potem nie wie czy moze zebym nie miała problemu, ale sadze ze nie mam po co sie łudzić, doraćdzie mi czy telefon bedzie na miejscu- bo moze wszystko sobie wyjaśnimy czy moze przeciwnie- wyjde na narzucajacą sie idiotke????:( Tesknie za nim ...:(