Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamjuzzaparedni

Co jest przydatne podczas samego porodu?

Polecane posty

Gość mamamjuzzaparedni

Mysle tutaj o akcesoriach badz innych rzeczach ktore przydaja sie mamie w ciezkich chwilach.... Woda mineralna, chusteczki nawilzajace,skarpetki ( podobno moze byc zimno w stopki ).... co wam sie przydalo badz nie ?

Gość podobno moze byc zimno w stopk
chyba nie dorosłaś do macierzyństwa :O stopki bedzie mialo niemowle a Ty masz stopy

Gość mamamjuzzaparedni
o jezzzzuuuu faktycznie nie masz sie do czego przyczepiac !

Gość mama9
Ja raczej meza brac do porodu nie zamierzam. Przy pierwszym nie byl wiec i przy drugim nie bedzie. Po co facet ma widziec mnie w takim stanie??? Pozatym dla mnie to bylyby chyba dodatkowy stres. Woda sie przyda,skarpetki cieple. A potem zamiast koszuli to wezme ciepla pizamke z rozcieciem niewielkim na piersiach.Ogladam program i widze ze mozna miec pizamke,noi oczywiscie szlafroczek.

Gość oto_ja
no tak...skarpety i to grubaśne!!! rodziłam w listopadzie i bardzo mi się przydały. woda do picia... nic innego nie pozwolą Ci pić nic innego, na pewno żeby ktoś był przy Tobie...najważniejsze...wygodne łóżko i szybki poród:D a potem cieszyć się macierzyństwem:)

Gość antyyyyy
zapewne potrzebne jest szczęscie, duzo wytrwałości, hebel do wgryzienia się jakby bolało i...brak wstydu żeby sie nie bać pokazywac wsyztskim

Gość a ja rodzilam
w październiku, jestem strasznym zmarzluchem i skarpety mi się w ogóle nie przydały! Tak mi było gorąco :P Nam się natomiast przydał stoper, notes i długopis do notowania skurczy. Do tego sztyft do warg - strasznie pierzchły! no i oczywiście WODA! Na porod przydaje się też koszulka do karmiania - dają od razu dzidzię do cycka!

mi się przydały gazety bo tydzień leżałam na tej porodówce i urodzić nie mogłam :D No i telefon bo potem zaraz wszystkich obdzwonić musiałam :P