Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s claudi 90

zaskoczona i w szoku , niewiem co myslec

Polecane posty

Gość s claudi 90

ale chyba sie ciesze , mój chłopak wygadał sie ze chcialby sie zareczyc ze mna na sylwestra .. jestem w szoku , jeszcze nie spieszy mi sie do ołtarza , ale jako narzeczeni tez mozemy troche pochodzic , kocham go. ale nie pomyslałam ze tak szybko bedzie chcial sie zareczac... :)

Gość yhy no i
a ile jestescie ze sobą i ile on ma lat

Gość french kiss my
on jest duzo starszy od ciebie? , ile macie lat?

Gość wiesz co .....
jezeli jestcie ze soba ktorko ,to dajcie sobie spokoj.... wiadomo jak to jest na pocazatku i tak to naparwde nic nie zmieni,... ja bym sie nie zareczala

Gość s claudi 90
ja mam 18 skończone , a mój chłopak 22 lata , jestesmy ze soba -2 lata(bedzie w styczniu) , to dla mnie niespodzianka bo wczesniej nirozmawialismy o zareczynach .. zaskoczenie miłe ..:)

Pewnie - kocham go ale do ołtarza mi się nie spieszy... Ignorantka, konformistka i hipokrytka.

Gość s claudi 90
popaprany- hahahaha , jak mozna z jednego zdania wywnioskowac jaki kto jest ?- niezgadłes (aś) jaka jestem , zgaduj dalej powodzenia

Można wywnioskować. Ty nie uważasz, ze jesteś hipokrytką, konformistką i ignorantką.. Ok - ja myslę, ze nie jestem szowinitą :)

Gość s claudi 90
chcialabym powiedziec o tym siostrze ale narazie nic nie bede mówic , poczekam do sylwka :)

Gość french kiss my
2 lata razem to wcale nie tak mało , a tymbardziej ze chłopak ma juz te 22 lata, tylko ze ty jestes młodziutka , planujecie jakies studia?

Gość s claudi 90
tak mój chłopak studiuje , własnie robi licencjat na 3 roku admin. ochrony srodowiska, a ja tez planuje studia , ale najpierw musze skonczyc liceum i mature zdac

Gość french kiss my
w takim razie zycze wam obojgu szczescia i powodzenia w nauce i nie tylko , pozdrawiam

Gość no hope
a skad wiesz ze chce Ci się oświadczyć?

Gość ania z kieleckiego
nieprzesadzaj , w takim wieku sie zareczac? , a potem rozwody , plaga

Gość s claudi 90
wiem ,bo wygadał mi niechcący ze chcialby sie w te sylwestra ze mna zareczyc i powiedzial ze kupi pierscionek , i ze to miala byc niespodzianka ale niewytrzymał i mi powiedział

Gość s claudi 90
ania z kieleckiego- to ze sie zareczymy to nieznaczy ze na drugi dzien juz wezmiemy slub .. , znam narzeczonych którzy od chwili oswiadczyn czekają kilka lat do slubu ..

Gość no hope
no właśnie więc po co się zaręczać :D

Gość s claudi 90
no hope- zareczyny mówią o tym ze dwoje ludzi naprawde sie kochaja i ze mają wspólne powazne plany i myslą powazniej o tym zwiazku na przyszłosc, zanim wezmiemy slub to pokonczymy szkoły , moze dalsza nauka, praca, troche sie dorobimy -wspólny dom moze kiedys , (ja wiem ze to moze byc inaczej niz nam sie wydaje , ale takie własnie mamy plany..)

Gość zanim szkoly
pokonczycie to dzieci narobicie,a tak w ogole o co Ci chodzilo ztym temetem,po co on jest?

Gość zaskoczona w szoku
"niewiem co myslec" :O bravo

Gość s claudi 90
"...dzieci narobicie.." , akurat dobrze sie zabezpieczamy , czy któras laska wpadła biorąc pigułki? (no moze jedna na milion)a po drugie nawet jesli no to co z tego , jakby było dziecko to by było- kochalibysmy je napewno , ludzie jakos sobie radzą , mają dzieci i dokształcają sie itd , ale narazie nieplanujemy dziecka

Gość s claudi 90
chyba niewytrzymam i powiem siostrze , ale lepiej moze do sylwestra poczekam -sama niewiem czy powiedziec :) tak mnie korci

Gość takk naprawde to
z wqas jeszcze dzieci są , nie za szybko z tymi zareczynami? , ale moze wam sie ulozy oby jak najlepiej, powodzenia i szczescia zycze

Gość ja samaaaaaa
ja mialam prawie 19 lat jak sie zareczylismy... mieszkalismy juz razem, i nadal mieszkamy jestesmy ponad pol roku po zareczynach, pracujemy oboje, i moze na wakacje wezmiemy slub cywilny( moj cos o tym mowil ze juz by chcial itp) bo na koscielny nie mamy wystarczajaco kasy..

Gość ja samaaaaaa
aha moj partner ma 25 lat i jestesmy razem 4 lata

Gość s claudi 90
my narazie w najblizszej przyszłosci nie planujemy slubu , najpierw edukacja , zeby przynajmniej miec jakies podstawy do szukania pracy -takiej w miare pracy , wspólne zamieszkanie owszem , dorobek , dom , i ślub -jak juz to kościelny bysmy chcieli kiedys

Gość s claudi 90
ja samaaaaa- to fajnie ze wam sie układa i oby tak dalej.., , widzisz tu na kafe przewaznie opinie są inne ., ze za młoda i takie tam.. ja wierze ze nam tez sie ułozy , wiadomo nie bedzie lekko , bo trzeba postarac sie o wykształcenie , potem pójsc do pracy i wspólnie sie dorabiac i wspólny dom tworzyc .. ale jak dwoje ludzi sie kocha , szanuje , ufa sobie- to nie widze przeszkód

Gość odezwały się zarozumiałe
stare panny :-o Ja miałam 17 lat jak zaręczyłam się z chłopakiem a dopiero w wieku 22 lat wyszłam za mąż za niego :-p Jesteśmy 4 lata po ślubie i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Autorko życzę szczęścia 🌼 i nie przejmuj się co piszą inni, ważne że Ty będziesz szczęśliwa :-)

Gość s claudi 90
odezwały sie zarozumiale---- nie dziękuje :), i nawzajem- zycze wam szczescia -oby tak dalej