Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaMK

Bakterie!!Ratunku

Polecane posty

Gość KasiaMK

witajcie dziewczyny mam problem sądzilam ze wkoncu zaszlam w upragnioną ciąże a tu sie wszystko posypalo :( od 2miesiecy nie mialam miesiączki stwierdzilam ze powinnam zglosic sie do ginekologa bo ciągle mialam uczucie jak by mnie kuł brzuch okazalo sie ze mam bakterie przepisal mi LUTEINE i GYNALGIN i mam pytanie czy któras ktora starala sie zajsc w ciąze tez miala bakterie?i czy jezeli wylecze to zajde w ciąze bez problemu? blagam pomocy

Gość a po co tak panikujesz
Chyba wiesz skąd się biorą dzieci ? Bakterie nie są przeszkodą, przecież dostałaś leki, nie panikuj, bo to śmieszne.

Gość kkkkkkkaaaaaaaaaaawwwkkkkkkkka
skoncz te leki, udaj sie na kontrole i do dziela:) a jaki mialas sluz???? tzn uplawy jakiego byly koloru???

Gość KasiaMK
dzisiaj mialam pobraną krew kobietko od panikowania ja nie paniukuje poprostu ponad rok staram sie o dziecko z partnerem dlatego przerazily mnie bakterie przeciez to one moga zabijac te wszystkie nasienia w ktorych moze byc płod sluz mialam bardzo często rzadki bialy

Gość jojojjjjj
"bakterie przeciez to one moga zabijac te wszystkie nasienia w ktorych moze byc płod" ?? co ty piszesz dziewczyno? jaki płód jest w nasieniu? bakterie co najwyżej mogą utrudniać zajście w ciąże, właśnie po to chodzi się do gina i leczy...