Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Nienawidze bab w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Do autora to swoja matke tez nienawidzisz tez kiedys byla z toba w ciazy bo nie zdazyla z aborcja i takiego debila jak ty na swiat wydala!

Gość gość
A wrzeszczace bahory sa najgorsze. I w samolocie i w restauracji. Powinien byc zakaz wpuszczania ich do lat 5. Tak jak nie mozna wprowadzac zwierzat. A jak juz, to zrobic specjalne pomieszczenia dla nich (hermetycznie zamykane), wlozyc je tam wszystkie i niech sie dra...

Gość gość
Do 32:27.. tak wlasnie..

Gość gość
W ogole podzielmy swiat na egoistycznych singli / bezdzietnych z wyboru i na kochajace sie rodziny. A pozniej pierwszy sort podzielmy na bardziej i mniej wkurzajacy np. na tatuaze, z nalogami, grubych, chudych, rudych, chrapiacych, kasjerki, lajzy zyciowe, nerwusow i wyeliminujmy slabe ogniwa ktore po prostu nas wkurzaja. Ja jestem w mega kochajacym zwiazku w 2 ciazy. Jestem zgrabna i seksowna kazdego dnia. Nie sapie i nie narzekam, bo kocham i akceptuje rodzine a oni mnie. Moj maz pali, ja mam tatuaze, mamy rozbiegane dziecko i gdzies pomiedzy swietnie sie ze soba mamy. Jestem menagerem w korporacji i nieplacze ze w 7 miesiacu ciazy lece na spotkania. W recz przeciwnie, budze podziw ze w tak zaawansowanej ciazy po prostu mi sie chce i swietnie wygladac i prowadzic nieraz ciezkie rozmowy z kontrahentami. Pozdro zazdrosnicy!! Mnie maz posuwa, a Was chyba nikt ze jestescie tak zepsuci.

Gość gość
I jeszcze jedno! Pomimo tego ze swietnie sobie radze w zyciu i jestem dzieki mezowi i swojej pracy rozpieszczana finansowo to z przyjemnoscia zgarne 500+. Szach mat! Macie lajzy za plucie matkom w twarz!!

Gość gość
Fajnie ze ci sie powodzi :-) mi tez:-) kiedys ktos mi powiedzial ze kobiety ktore wybraly maciezynstwo maza wieczorami o dobrze skrojonych ubraniach, powaznych konferencjach i byciem uznawanym. Kobiety ktore maja kariere, maza o slodkich bobaskach I mezu pantoflazu. A kobiety ktore maja i jedno i drugie, maza o jednej przesoanej nocy... Ja wybralam kariere dlatego wrzeszczace bahory mnie wkurzaja gdy lece na moje tropikalne wakacje (adults only!!!!). Ale kazdy wybiera jak lubi.. zycze powodzenia :-)