Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgklfgjklk

mój facet jest beznadziejny...

Polecane posty

Gość fgklfgjklk

Mieszkamy od siebie dość daleko i widujemy się co kilka miesięcy... i wiadomo ja mam ochotę jak go nie ma i czasami chciałabym porozmawiać z nim poflirtować tak erotycznie, podniecająco czy na gg czy jak dzwonimy do siebie czy esem... a on mówi że nie bo po co skoro i tak z tego nic nie wyjdzie.. ja potrzebuje chociaż tego ..:/ dlatego od pewnego czasu chodzę na czat o tematyce erotycznej flirtuję i jest super takie pikantne rozmowy pobudzają fantazje i zmysły a mój facet tego nie lubi... :/ ogólnie jest denny w łóżku tylko ja coś wymyślam pytam się go jakie ma fantazje bo ja chciałabym je zrealizować ....podniecona i w ogóle... o on mi że on nie ma i skończmy temat... ile razy bym nie poruszała tematu że chce flirtować z nim to on mówi że nie chce o tym rozmawiać ... co jest ? Czy to ze mną jest coś nie tak...?

Gość fgklfgjklk
proszę o radę...:(

Gość krzychu22222
spokojnie.. z tobą jest jaknajbardziej w porządku.. troche dziwny ten twój facet... nie myślałaś o zmianie.. na lepszy model.. ? co to za miłość wogóle jak sie wogóle nie widujecie... ??? ja widze sie codziennie z moją niewiasta i seks jest na początku dziennym, bez tego życie byłoby do dupy poprostu !!! zastanów sie co tracisz kochana ! życze powodzenia

Gość fgklfgjklk
podszywaczom dziękuję ;/ Haloo czy są tu normalni ludzie?

Gość fgklfgjklk
nasze życie erotyczne także jest do bani bo ja mam dość wymyślania a on nic nie robi ..:/ najlepiej na jedno kopyto ... a zresztą potrafi spie**lić sprawę przy grze wstępnej że ja nie mam już ochoty ..:/ w głowie marzą mi się gorące romanse namiętny seks ..:( Czy to takie dziwne flirtować z własnym narzeczonym? zawsze mówi tylko jedno "PO CO SKORO I TAK Z TEGO NIC NIE WYJDZIE " no jasne jak tak będzie gadał mi ochota przejdzie całkowicie...:/

Gość fgklfgjklk
...normalni, lubiący oddawać się mojemu językowi, gotowi oddać bez reszty swoje ciało moim spragnionym dłoniom????? Pliiiiiiiiiis

Gość krzychu22222
moim zdaniem taki związek jest beez seensuuu !!! co z niego za facet wogóle jak mu sie piepszyć niechce... znajdz sobie kogoś odpowiedniego, kogoś kto cię dorwie w łożku i z którym będziesz szczesliwa !! szkoda takiego zycia, niewiem ile masz lat ale pewnie jestes młoda dziewczyna, pomyśl.. nigdy nie bedziesz miala tyle lat co masz teraz, czasu nie zatrzymasz, żyjesz tylko raz, więc szalej, kochaj, nie pytaj co dalej !!!!!!!!

Gość fgklfgjklk
odwal się podszywaczu :( denny że seks jest na poziomie klasy zero ciągle to samo staje się nudne......

Gość krzychu22222
wiesz co.. ? najlepiej to weź go przywiąż do łóżka i wykorzystaj :) mnie tak kiedyś dziewczyna urządziła, podobało mi sie :)) nie moze gadac cały czas ze nie ma sensu bo tak bedzie do konca waszych dni jak nie przestanie tak piepszyc nie do rzeczy !

Gość fgklfgjklk
ostatnio naszła mnie ochota na zbliżenie, gdy był w łazience. Myślałam, że może da się skusić na jakiś seksik pod prysznicem. Weszłam tam, gdy prał jak zwykle w pralce swoją sutannę i powiedziałam mu o tym wprost. A on znowu swoje.. To już mnie przerasta. Gdy wyszedł, za karę dolałam mu wybielacza do prania :)

Gość krzychu22222
jak nie jest ci z nim dobrze a wiadomo ze tak jest to go troche poszantażuj, niech ruszy kutasem i sie weźmie za ciebie bo powiedz ze ty nie masz zamiaru całe zycie czekac aż mu sie zachce czegokolwiek. współczuje ci jak holera !

Gość krzychu22222
ile płacisz za seks randki ?? ja mógłbym z toba za darmo jak coś :)) w realu oczywiście.

Gość burak pastewny
to dlaczego z nim dalej jestes???? oczywiscie kasa ,nie?????

Gość fgklfgjklk
ja tu jestem smutna a Ty takie banalne bzdury piszesz podszywko ma :( no ale zostawię go to nie będę mieć nic wątpię czy ktoś mnie zechce ;(

Gość krzychu22222
ide na seks, rzygac mi sie chce jak to czytam

Gość fgklfgjklk
kasa śmieszne on nawet nie pracuje może gdyby pracował byśmy mieszkali razem tak to co ..:/ Inny to by się postarał żeby coś wynająć a on siedzi i nic nie robi ..:/ a z tymi sex randki to nie ja :(

Gość krzychu22222
heheheee niezła podszywka coo ?? :)) rozbawiłeś mnie kolo :))

Gość burak pastewny
on jest the besciak!!!!

Gość krzychu22222
Sami widzicie jaki szybki jestem, a nie mówiłem o cudownej mocy tego świerszcza :)

Gość fgklfgjklk
ejj:( podszywaczu wypowiedź się na temat :( haloo ludzie jak mam przekonać faceta żeby poflirtował ze mną ja jestem młoda i nie chce już żyć jak stara baba :(

Gość kochliwy43..
czasem podkradam ze szkolnego schowka szczotkę do kibla, udaję, że to berło a ja jestem królem

Gość kochliwy43..
wpędzam w podziw swoich kolegów pijąc piwo z domestosem.

Gość uppppppppppppppppppppppppppp

Gość gościu
hihi, a koloru nie umiesz zmienić? Kochliwy43, ale masz cienkiego podszywacza. ;-)

Gość gość
0NAPiauOZwCoure8YgR7bCm1

Gość takijedensobie
Zmien faceta kolezanko bo widze ze sie marnujesz , ja to bym cie wzial w obroty :p