Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efaaaaaa

czy wypada iść na 100dniowke w olaskich butach?

Polecane posty

Gość efaaaaaa

prosze o odpowiedzi

Gość Monikaaaa82
JEŻELI TOBIE TO ODPOWIADA TO JASNE!

Gość efaaaaaa
sorki tam miało być w płaskich butach :)

hej wlasnie mam taki sam problem jestem dosyc wysoka sukienke bede miala zlota do kolan i szukam buty ktore beda na plaskim obcasie i beda pasowaly do mojej sukienki niestety..chodizlam po sklepach i wszystko co eleganckie jest na wysokim obasie :(

Gość kororowy karoryfer
kolezanka sobie zrobila z butów na obcasie płaskie i w sumie gdybym wczesniej nie wiedziala,ze mialy obcas to bym sie nie zorientowala, ze przerabiane:) No ale nie kazdy fason sie nada i to jest dosc ryzykowne moim zdaniem

Gość efaaaaaa
ja szczerze mowiać mmyslałam nawet o zwykłych balerinkach tylko takich ladnych nie szmacianych. co wy na to?? moja sukienka nie jest poważna jest bardziej dziewczęca ale mimo to nie wiem czy pasuje i czy mnie nie obgada poł szkoły

Gość nefre_tete
Hej! Teraz płaskie buty są dość popularne - eleganckie balerinki będą spoko jeśli tylko wzrost Ci na to pozwala;] Bo niskie osoby lepiej jednak wyglądają w butach na obcasie moim zdaniem, a jak jest duża róznica wzrostu między patnerami to już wogóle:) Moja koleżnaka ma chłopaka swojego wzrostu więc założyła balerinki i wyglądało to o niebo lepiej niz gdyby miała but na obcasie i przerastała T. o głowę;)