Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fittt

jejku dziewczyny powiedzcie mi

Polecane posty

Gość fittt

Moj syn ząbkuje,płacze okropne:( ,moge dac mu znow paracetamol jak juz 6 dzien daje a raczej 6 noc,niewiem prze ile sie go mozna podawac,jak niemiał ząbkow tam niemiał a teraz wszystkie naraz idą,padam juz:(

no hej jestem mama 6 miesiecznej Majki narazie jeszcze nie zabkuje ale z zawodu jestem farmaceutka i z doswiadczenia powiem ci ze bardzo dobre sa czopki Viburcol homeopatyczne bardzo bezpieczne dzialaja troche uspokajajaco a stosujesz zele na zabkowanie tez sa dobre

Gość fittt
Stosuje zele ale niepomagaja wyjatkowo bolesnie przechodzi ząbkowanie,paracetamol tez w sumie pomaga na kruciutko ,moze jednak te czopki pomoga aone na recepte?

nie dostepne sa bez recepty, gryzaki tez nie pomagaja bo ja u swojej pierwszej corki je stosowalam wkladalam do lodowki i podawalam malej do gryzienia

nie postawilam przecinka wiec zebys mnie dobrze zrozumiala spokojnie kupisz je bez recepty w aptece

Gość fittt
sprobuje ,jutro kupię,gryzaczki pomagaja ale na chwile ale pod wieczor i w nocy koszmar ,jeden zab wyszedł to teraz nastepny i tak w kołko