Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebiona

moj facet zle mnie traktuje, CO ROBIC???

Polecane posty

Gość przygnebiona

Mam straszny problem z moim narzeczonym, ostatnio stal sie poprostu nieznosny.juz kiedys mielismy podobny problem w naszym zwiazku. traktuje mnie jak wroga, nie moge sie odezwac, obraza mnie, nie mozna sie do niego przytulic ani pocalowac. nie wiem co mam zrobic zeby to jakos naprawic, juz nawet nie odbiera moich telefonow. kocha mnie i wiem to napewno bo znam go juz 4 lata, ale co z tego skoro nie potrafie do niego dotrzec. kocham go nad zycie i nie chce sie z nim rozstawac licze na to ze poprostu wszystko minie z czasem, poprzednim razem tez tak bylo tylko ze nie doszlo to az do tego stopnia, jeszcze jedno, on jest teraz strasznie zestresowany mapowarzne problemy finansowe o ktorych nie chce ze mna rozmawiac, moze z nich jeszcze wyjsc ale zauwazylam ze sie poddaje a nie moge mu pomuc bo w tym samym czasie odsunol mnie od siebie. co moge zrobic zeby naprawic nasze stosunki??

Gość mozesz zwyczajnie
pokazac ze masz swoja godnosc i nie pozwolic mu sie zle traktowac - ot i cala filozofia

facet jest dla Ciebie zły a Ty się zastanawiasz jak to możesz naprawić??? Sorry ale jeśli on jest zły to jak Ty jesteś w stanie to naprawić??? Będziesz milsza, czulsza, seksowniejsza, bardziej małomówna, by go nie stresować??? Jeśli jest zły to po prostu go zmień.

Gość przygnebiona
ja juz sama nie wiem czy tak kwitnac obok niego czy dac sobie spokuj. mi sie wydaje ze zachowuje sie tak dlatego zeby nie angazowac mnie w swoje problemy, ze chce zebym odeszla bo mu na mnie zalezy i nie chce zebym sie meczyla to dziwna sytuacja, wiem, ale tak naprawde moze byc