Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarymary

Co myślicie o tych butach? warto kupić buty z mikrofibry?

Polecane posty

Gość czarymary
up

Gość botki raciczki
fajne ;)

Gość czarymary
no wiem, ale czy warto :P jeszcze się nie spotkałam z butami z mikrofibry

pierwsze, co rzuca się w oczy to do dupy założony flek jednego buta. i to są raczej botki na jeden sezon, wątpię, czy przetrwają dłuższy okres. z wyglądu dość zwykłe - co może i być zaletą bo są uniwersalne. ale wydaje mi się, że mikrofibra się będzie ścierać od wilgoci, więc buty raczej na suche dni.

Gość czarymary
oluska. no też tam myślę. ej no, ale ja nie kupuję tych butów na 3 lata :O jeden sezon gdyby wytrzymały to by było ok! tylko ta cholerna mikrofibra

Gość ryzyk fizyk
zaryzykuj i kup

no domyślam się, tak tylko napisałam :) jednak co nieco wiem z autopsji - kupiłam sobie gdzieś w październiku fajne kozaczki, baaardzo mnie urzekły, nie były drogie - miały wytrzymać tylko jeden sezon. niestety, podeszwa się już zaczyna odklejać, jeden guzik (ozdobny oczywiście, przymocowany był za pomocą zagiętej blaszki) odpadł - blaszka się przełamała, sama nie wiem jak to możliwe. i najgorsze ze wszystkiego - buty przemakają, więc o chodzeniu w nich po deszczu czy śniegu nie ma mowy, a szkoda :(

Gość czarymary
ryzyk fizyk też tak myślę. majątku nie kosztują, a są dość ładne. zimy i tak ma nie być więc...

Gość czarymary
oluska. ja to mam w ogóle hopla na punkcie butów tyle, że jak wyjdę na zakupy to nic nie ma. za to na allegro zawsze znajdę.. właśnie znalazłam śliczne baleriny, ale ja już nie mam pieniędzy :(

oj, ale trochę śniegu na święta by się przydało. wiele nie wymagam, ale święta bez śniegu nie mają żadnego uroku :( potem se może topnieć.

Gość fokczyca
buty ok, ale jak wam się widzi propozycja stylistki z tą wymiętoloną pseudoskórzaną kiecą ;P

Gość czarymary
fokczyca modelki robiące `karierę` na allegro zazwyczaj wyglądają jak idź stąd :D oluska. dla mnie święta bez śniegu to nie święta. żadnego uroku, w ogole nie czuje, ze są święta :(

proste, ładne i niedrogie :) ogólnie całkiem fajne. kurcze, zima nie nastała jeszcze a ty już o wiośnie ;DD śnieg, spadaj! :)

Gość czarymary
oluska. `śnieg. spadaj!` nie no to zabrzmiało jakbyś kazała mu spadać w sensie negatywnym:P kurka no mam nadzieje, ze przysypie trochę na święta tudzież przymrozi (uwielbiam szadź na gałęziach i drzewach-super to wygląda), ale słyszałam, że nic z tego :(

głupi efekt cieplarniany :/ to miał być jak najbardziej sens pozytywny, żeby nam ładnie spadł z nieba i pokrył świat białą pierzynką ;D (kurcze, jaka ja poetycka w ogóle jestem ;d)

Gość chrzanie snieg
jesli chodzi o snieg to pobijam eskimosow przy nazewnictwie jak odniezam rano autko

Gość chrzanie snieg
pierzynka.....hehehe a czy kolezanka rano odnieza samochod???

Gość czarymary
oluska. ogólnie to kocham lato (urodzona w sierpniu), ale zima to powinna być zimowa a nie wpól letnia a wpół jesienna:O

niestety, nie dana mi jest narazie ta możliwość ;) ale przyznaj proszę, że święta bez śniegu to dupiate święta :?

Gość chrzanie snieg
a propos botki niezle

Gość czarymary
samochód to chwila, gorzej jak masz 50 metrów chodnika miejskiego wokół domu :P a niech ktoś nogę złamie to płacisz mu odszkodowanie :O chory kraj...

ja jestem z lipca, miło mi ;) taak - lubię lato. ale - lato to lato, zima to zima. każda ta pora roku jest charakterystyczna i tak ma pozostać. lato - upał itd, zima - ŚNIEG! XD

Gość chrzanie snieg
owszem dupiate, jakbym ni byla dobrze wychowana to dosadniej bym to okreslila ;)

Gość chrzanie snieg
no popatrz, a ja z sierpnia, pozdrawiam

Gość czarymary
chrzanie snieg a no dzięki :P

Gość chrzanie snieg
hohoho, ale nam sie temat zmienil...