Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgławica

i znowu sie objadłam na noc kto jest głodny i na diecie jak ja ??

Polecane posty

Gość mgławica
wiem, wiem...tylko mi się nie chce jeść w dzień :) myślę, że nie powinnaś się w ogóle przejmować ludźmi...żyj swoim życiem i nie patrz na innych, bo wtedy nie będziesz potrafiła być szczęśliwa...ludzie zawsze będą czegoś od Ciebie wymagali.,,nie zależnie od tego ile i co zrobisz...każdy szuka ideałów u innych, jeśli ich nie znajdą krytykują... dużo gadania... :) głowa do góry! liczy się to co w sercu i głowie a kto myśli inaczej jego problem :) inną sprawą jest jeśli TY sama źle się czujesz w sobie...wówczas coś trzeba z tym zrobić...dla siebie a dlaczego tak przytyłaś ? musi być jakiś powód ? co się zmieniło w Twoim życiu ?

Gość amoze
chciałabym mieć Twój optymizm :) Póki co idę spać. dobranoc

Gość mgławica
no z cycuszkami też mam problem :D one nie chudną , dranie! kiedyś ważyłam 65 kilo i były takie same mniej więcej...a potem strzelam z guzików w ludzi ;)hihi

Gość amoze
zmieniło się dużo, ale o tym jutro, bo o 5 muszę wstać :P

Gość mgławica
dobranoc... a optymizmu można się nauczyć :) powodzenia. :)

Gość mgławica
to fajnie :) zapraszam :)

ja jestem - nie mogę zasnąć .. dobrze że zarezerwowałas nicka-podszywacze nam nie grożą :p

to dawaj jakiś temat :) ja czekam na chłopaka aż wróci z pracy a będzie za ok 1,5 godziny. kumplowałam się jakiś czas temu z pewną Moniką Sz...skąd jesteś ?

nie mam wyjścia za bardzo, muszę mieć silną wolę bo inaczej będę dalej gruba a nie chcę ...za jakiś czas pewnie ślub będzie się szykował , potem dzidzia i trzeba zadbać o siebie :) Ty też masz problemy z nadwagą ?

hm wiesz co.. wydaje mi się że mam kilka kg nadwagi ale jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało .. gruba nie jestem co najwyżej krągła :) ale poczytać o dietach lubię bo niezdrowo się odżywiam :(

jestem za granicą rok i 3,5 miesiąca :) To dobrze, że CI to nie przeszkadza, fajnie...:) ale o zdrowie trzeba dbać, póki można...dużo zrobisz jak zrezygnujesz z fast foodów i będziesz jeść dużo warzyw i owoców :)

wiesz ja noszę rozmiar 38/40 więc chybas nie jest źle ? :p a za gramicę też bym się wybrała ale to jeszcze nie teraz :)

ale myślę że jakbym ważyła kilka kg mniej to nic by się nie stało :D a pewnie wprost przeciwnie ;)

ojj to nie dobrze,musisz omijać Mc z daleka ;) rozmiarek masz akurat, ja mam 42/44 :/ a dlaczego nie śpisz? coś Cię trapi ?

kochana mca , chińczyka no i kebaba :p :p :p nie martw się jeszcze chwila i pewnie będziesz drobna bardziej ode mnie :p czy coś mnie trapi.. hm troszkę tak ale nie mogę zasnąć dlatego że jeszcze do niedawna pracowalam na nocki a teraz siedzę w domu ;[ chwilowo :p

mam nadzieję, że tak będzie ale wówczas Ty zapewne będziesz jeszcze mniejsza ;) Ja też pracowałam na nocki jakiś czas temu i najlepiej mi się wtedy pracowało.Lubię siedzieć w nocy, lubię żyć w nocy...nikt mi nie przeszkadza, nikt niczego ode mnie nie chce:) a w dzień najlepiej mi się śpi.jestem jak sowa :)dużo myślę...za dużo;)

hihihi :D no a co do tej nocy to staram się przestawić i zaraz też dlatego będę mykała .. ale jutro tu zajrzę i może sama pomyślę nad dietą ? czyli zdrowym,racjonalnym odżywianiem dostosowanym do potrzeb organizmu :)

dobranoc :) do jutra :p i chyba sobie założę inne konto bo to takie jakieś .. ;) ale to dam znać :* :)

no ja też będę zmykać bo za chwilę moja lepsza połówka przyjdzie i pójdę robić kolacyjkę dla niego :) pogadamy jeszcze :) jak będziesz miała jakieś pytanie dotyczące zdrowego odżywiania lubi diety to dawaj śmiało :) na ile potrafię to pomogę :)

Gość amoze
hej dziewczyny :) pewnie jeszcze śpicie, a ja już po śniadaniu, to moa ulubiona pora na jedzenie, bo wychodzę z założenia, że cokolwiek bym nie zjadła i tak to spale w ciągu dnia, a za 30 min drugie śniadanie. Staram się jeść co 3 godziny, narazie nawet nieżle wychodzi, choć wiadomo, nie zawsze się da.

Gość kreizzzolka
Hej dziewczyny witam! Takia tu bije pozytywna energia,że musiałam sie wpisać. Mgławica..nie dośc,że jesteś śliczna to jeszcze radosna,,,imponujesz mi swoją konsekwencją.ja bardzo bym chciała trzymać stała wagę,ale niestety mam ciągle jej hustawke i jo,jo. pozdrawiam🌼