Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgławica

i znowu sie objadłam na noc kto jest głodny i na diecie jak ja ??

Polecane posty

hmm a u mnie godzina 15 i jeszcze nic nie zjedzone :/ najgorsze ze ja mogę cały dzień nie jesc a gdy przychodzi wieczór to .. ehh :( pora to zmienić ale przez lata się taki niedobry nawyk utrwalił :p wpadnę wieczorem do was :*

witajcie dziewczyny :) Jak Wam dzień mija ? ja pożegnałam właśnie moje słońce do pracki i teraz znowu sama az do 2 w nocy.jem właśnie kolację aby później mnie nie przycisnęło :) powinnam się trochę z angola pouczyć...ale lenia mam, co jest niezmienne od kilku dni ;) amoze - posiłki co 2-3 godziny to bardzo dobre rozwiązanie, jakby każdy tak jadł to nie było by grubasów chyba wcale...:) jeśli utrzymasz tę regularność to zauważysz, że twój głód będzie coraz mniejszy (wystarczy , że co kilka godzinek coś zjesz, nawet w niewielkiej ilości a będziesz się czuła przez cały dzień najedzona :) a co za tym idzie waga będzie spadała :)ja też jem co 2-3 godziny ale najchętniej to zjadałabym jeden big posiłek dziennie, ale to bardzo nie dobre, dla naszych brzucholów ;)i te śniadania...ja jak wstaję rano to przez jakiś czas nie wiem jak się nazywam a tu o śniadaniu muszę pamiętać...;)hihi kreizzzolka Witamy w naszych gościnnych progach :) i dziękuję za miłe słowa :* Wiesz, że efekt jojo to wynik nieodpowiedniej diety...ja tak tyłam i chudłam przez wiele lat... i wiem, że to końca nie ma :( schudłam 15...przytyłam 30! też kiedyś będziesz miała tego na tyle dość, że zaczniesz się odchudzać z głową :) ja w czasie wakacji przerwałam dietę, bo...miałam wakacje ;) i przez ok1,5 miesiąca nic a nic nie przytyłam...a zjadłam...oj naprawdę dużo zjadłam w tym czasie, a że był to tez czas podróży to wiele razy zmuszona byłam jeść w mieście do tego słodycze... i nic nie przytyłam :) i to mnie zmotywowało jeszcze bardziej...że warto... Monika Sz Monia trzymam kciuki aby wieczorem Cię nie dopadło:/ ja jutro nie będę nic a nic jeść i może jeszcze pojutrze...co jakiś czas tak robię aby organizm oczyścić jak zjem coś nie regulaminowego ;) czuję się wtedy jak nowo narodzona ;) i brzuch się zmniejsza :) dziewczyny a wiecie jaką satysfakcje psychiczną sprawia świadomość, że się o siebie dba... i jak to podnosi samoocenę...:) lubię to uczucie! odezwijcie się jak będziecie babeczki:) Justysia.

wiecie co... :(:(:(:( o tak mi smutno :( przeczytałam w internecie o Ozzym :( zamordowanym psiaku :( jestem bardzo wrażliwa na tym punkcie :( i zawsze płaczę jak zwierzakom dzieje się krzywda :(:(:( zobaczcie :( http://pies-ozzy.blog.onet.pl/ możecie dodać to na swoją stronkę lub NK . http://nasza-klasa.pl/profile/19824971/gallery/5 kim trzeba być aby móc zrobić krzywdę bezbronnym zwierzakom ?:( podpiszę petycje :(

cześć dziewczynki !!! no pokonałam siebie ! w pewien sposób ;) bo zjadłam dzisiaj pączka i bułkę z budyniem - niezdrowo ale tylko to .. a no i kawę teraz będę czytała o dietach bo chcę ważyć trochę mniej i zamiast rozmiaru 38/40 nosić 36-38 :p a przede wszystkim zacząć ZDROWO się odżywiać , aha no i muszę kupić wagę to zdam relację co i jak :D co do zwierzaków to też jestem wrażliwą osobą i nawet wolę chyba tego nie czytać bo i tak za wesoło mi nie jest..

pączuś :) mniam :) ja też chcę!;) waga obowiązkowo:) a ja zaprenumerowałam sobie Super LInie :) fajna jest, ciekawe porady dają i zawsze jak ją przeczytam to mam jakoś więcej sił i mobilizuje mnie do ćwiczeń i ruchu:)

hm co do ćwiczeń i ruchu to lubię spacery -ale nie mam za bardzo z kim w tygodniu.. myślę czy by się nie zapisać na siłownię miałabym blisko i do tego niedrogo i w godzinach wieczornych - bo od nic nie robienia to jakoś głupie myśli przychodzą do głowy.. i łakome myśli też też ;)

ja od jutra będę ćwiczyć gimnastykę w domku :) a po świętach poszukam basenu w okolicy :) bo lubię pływać... będę teraz zmykać...ale pojawię się później, więc piszcie dziewczyny, bo nudno bez Was cały dzień... buziaki

cześć dziewczyny :) wiecie co...tak sobie myślę, że może razem postanowimy coś zrzucić na święta ? będzie nam łatwiej i przyjemniej w kilka osób a i zawsze będziemy mogły się wyżalić tutaj ;) chociaż z 1kg ? do świąt ? co wy na to ? a tak w ogóle to jesteście tutaj jeszcze ? bo już nikt nie pisze :( Mnie wczoraj nie było, bo coś mnie przeziębienie dopadło :( ale nie zniechęca mnie to :) a dziś nic nie jem , jutro postaram się też a potem dietka :) a teraz będę sprzątać cały domek, a później jakiś aerobik samotnie w domku a wieczorkiem jak dam radę to bieganie:) chociaż z 10 min :) dziewczyny może się dołączycie ? Mogę Wam dać moją dietę przygotowawczą którą stosuje się tydzień przed tą prawdziwą dietą. Przygotowana została przez poradnię żywieniową więc jest oki, schudniecie bez głodówek i będziecie śliczne i zdrowe :)Ja jak zaczynałam to na tej diecie schudłam 4 kg w tydzień :) buziaczki:)