Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Nie uprawiam seksu bo boje sie hiva

Polecane posty

wszedzie sie o tym slyszy.te dwa przypadki gdzie zostalo zarazonych tyle kobiet.wiekszosc pewnie nie wie ze jest nosicielkami.i zarazaja nieswiadomie.wystarczy wlozyc jej palca w cipke a pozniej dotknac kanapki i ja zjesc i po tobie.nawet nie zamoczysz.albo wypic zupe na dworcu w ktorej plywa krew nosiciela.ale to nie seks.sam nigdy nie uprawialem seksu wiec w sumie nie wiem co trace i niech tak zostanie.jesli juz mialbym sie przelamac to musialbym poznac dziewczyne bardzo dobrze.gdzies conajmniej rok z nia pobyc,wiedziec jak zyje,czy lubi balangi na ktorych latwo o jakies kontakty fizyczne ,czy raczej jest spokojna dziewczyna,stroniaca od dwuznacznych sytuacji.ale w tych czasach dla kobiet liczy sie tylko seks i kasa.wytrzymuja gora miesiac i juz ich macica swedzi.zapewne od grzyba.nie uzywaja sobie wiec sie nie myja a pozniej masz ci babo placek.seks jest na pewno fajny,popelniam blad ale to zdrowie jest najwazniejsze.bez seksu zyje i zyc bede dalej.brakuje tylko obecnosci tej drugiej osoby,zeby chociaz byla,ale moze kiedys karta sie odwroci.

Nie ma co przesadzać, HIVem nie jest się tak łatwo zarazić. Na 100 stosunków bez zabezpieczenia z osobą zakażoną zaledwie jeden kończy się zakażeniem. A poza tym teraz HIV to nie koniec świata. Jest mniej więcej jak cukrzyca, jesz lekarstwa i żyjesz 40 lat. No i na coś trzeba umrzeć ;)

a wiec z hivem mozna zyc 40 lat czy do 40roku zycia?;p ale wydaje mi sie ze nawet staly partner nie gwarantuje ze sie nie zarazisz tylko moze to zmylic twoja czujnsc i jak sie zglosisz do lekarza to moze byc za pozno. a jak wiadomo hiv moze przebiegac bezobjawowo,dopiero gdy przeistacza sie w aids zaczyna dawac o sobie znac.wyjsciem jest robieniem sobie testow co 3 miesiace a przez gumke ktora nie peknie tez mozna sie zarazic? no i taka sytuacja.ma sie ta dziewczyne powiedzmy dopiero miesiac.ona chce juz seksu ale to troche za szybko.czy w takiej sytuacji jakbym poprosil by sobie zrobila test ,moglaby sie obrazic i odejsc?

Gość spi
Umrzeć na coś musisz, skoro tak się boisz o swoje życie to żyj pod kloszem...💤

ale nie chce umierac młodo.moze gdy zaczne uprawiac seks po 50tce to wtedy umre gdzies najwczesniej w wieku 60 lat

Gość spi
I to jest bardzo dobre rozwiązanie, nie ma to jak wstrzemięźliwość:classic_cool:

To nie wychodź z domu bo może Cię samochód potrącić. Ostrożność ostrożnością ale bez przesady....

nie dodalem jeszcze jednego nie uprawiam dlategos seksu bo boje sie wpadki. nawet jesli ta guma nie peknie to bede mogl na przyklad zaplodnic swoja partnerke bedac w majtkach.tkanina cienka to plemnik przejdzie,albo po seksie ona bedzie wyrzucac gume i specjalnie wlozy w nia palucha a pozniej sobie w cipke i mnie zlapie na dziecko.

no bez przesady z tym samochodem.czyli seks powinien byc tak czestym i powszechnym zjawiskiem jak przechodzenie po pasach na czerwonym?

Gość ooooooooooooooo
marna prowokacja.

Gość ale faza
kolo ma schizofrenie i podnieca sie tylko jak widzi mamusie gdy sie przebiera lub siusia w kibelku :D

Chłopie bez przesady! Żyjesz w przekonaniu, że kobiety tylko czekają aż ktoś je zapłodni i "czychają" ktorego tu zlapać na dziecko? A co do powszechności seksu: nie napisałam, że powinno sie go uprawiać tak często jak się da i z kimkolwiek się da. Wszystko z umiarem i nie popadajmy w paranoję :)

hahah ta kobiety nie chca zlapac na dziecko.juz uwierze.nawet jesli jest ich coraz mniej to i tak ryzyko zawsze pozostaje najlepiej zyc samemu , po swojemu, wtedy schiza jest mniejsza bedac szczerym,po masturbacji czuje sie zaspokojony wiec nie czuje niedosytu ze to tylko seks z reka

Radzę wybrać sie do psychologa/seksuolga (o ile to nie jest żadna marna prowokacja). Szkoda mojego czasu tutaj. Nara

"najlepiej zyc samemu , po swojemu, wtedy schiza jest mniejsza" a nie mowilam ze schizofrenia? :D nawet sie przyznal :)

i co mi da ta wizyta? lekarz zapewni mnie ze sie nigdy nie zaraze? daj spokoj,zycie ma sie jedno a ja nie chce za szybko schodzic z tego swiata albo nawet zyc ze swiadomoscia bycia nieuleczalnie chorym.kazdy dzien jest pewnie wtedy jak meka,bo wiesz ze kolejnego moze juz nie byc

spadam stad przynudzasz koles i smucisz :( wbij sobie jeszcze faze ze nie przejdziesz przez ulicew juz nigdy bo bedziesz sie bal ze cie jakis samochod rozjedzie. nie seksuolog tylko psychiatra potrzbny a najlepiej szpital psychiatryczny kuracja na oko pol roku i 24 na prochach jak manekin moze wtedy bys inaczej gadal

niech zgadne? maly ptaszek? tusza czy pryszcze? dominujaca mamusia? powodow moze byc wiele wynikajacych z zachowania takiego psychola

Zaden z wyzej wymienionych.chudy,bez pryszczy,samodzielny;p ale glupota z tym psychiatrykiem po takiej kuracji to rzeczywiscie zamienie sie w manekina.nie bedzie juz ze mna w ogole kontaktu.jesli ja przynudzam to ty jestes totalnym debilem

no innej perspektywy niz szpital psychiatryczny dla ciebie nie widze. znasz sie troche na psychologii? wiesz o tym kolego ze przyciagamy to o czym myslimy? autosugestia? wiec jesli choc raz zaruchasz to sie zarazisz bo sam tego chciales, na wlasne zyczenie bo twoj tepy leb zrealizuje to

"nie bedzie ze mna kontaktu" straszysz nas? szantaz emocjonalny? to prawie brzmi jak jesli sie zabije to juz nie ujrzycie mnie i bedziecie zalowac ze taki super kolo jak ja odszedl. jesli znikniesz to myslisz ze ktokolwiek z wirtualnego swiata zateskni za toba? :D hehehe

na prawde masz cos z glowa skoro stawiasz warunki wyimaginowanym anonimowym ludziom z netu ze nagle cie nie bedzie. a kogo to obchodzi? dla mnie jestes malo wiarygodnym anonimem i moze nawet sobie tu jaja robisz, straszysz, nie wiadomo o co ci biega dziwny jakis jestes i tyle

nie strasze tylko stwierdzam fakty. nie chce tego ale panicznie sie tego boje.wiem ze jest cos takiego ze gdy czegos sie obawiamy,ciagle myslimy ze cos nas spotka zlego to tak sie dzieje.ale dzieje sie tez tak gdy jestesmy beztroscy,z gatunku''jakos to bedzie'' wiec nie ma reguly.

a jest dla ciebie wiarygodny anonim?w necie kazdy moze sobie jaja robic,kazdy tez mzoe byc powazny.nigdy sie nie dowiesz

skoro sie nie dowiem to nie ma sensu brac tego powaznie i najlepiej olać. nie moj swiat wracam do swojego zegnam

Gość fiołeczka
Ooooo greq. Pamiętam cie :P ale wcześniej nie przypuszczałam, że jest z tobą aż TAK źle

\"wystarczy wlozyc jej palca w c*pke a pozniej dotknac kanapki i ja zjesc i po tobie.\" Dziecko ile masz lat? Idz i doedukuj sie a potem pierdol takie glupoty :O Nie uprawiasz seksu bo nie chcesz sie zarazic jakos choroba? no tak , najlepiej jest wypierac prawde i zaslaniac sie czyms innym :O

skoro sie nie dowiesz to nie powinans w ogole sobie tu konta zakladac.hipokryzja jak sie patrzy + brak argumentow.ale jestes tylko kobieta.wybaczam no jestem tu.jako greq to moj dopiero drugi temat(chyba;)),mialem jeszcze nick fiacik

no ty mexx wiesz o mnie sporo ale ja o tobie tez troche;p