Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizinka22

Prosze o opinie!

Polecane posty

Gość wizinka22

Mam nastepujacy problem. Wspolzylam ze swoim chłopakiem wydaje mi sie, ze tylko w dn niedplodne, 3 razy jedynie i zabezpieczalismy sie prezerwatywa, nie spadla nam, ani nie pękła. Okres powinnam dostac wedlug mojego 31 dniowego cyklu przedwczoraj i zaobserwowalam male plamki wiec sie uspokoila, ze wszysto normalnie jak zawsze a pozniej juz nic nie bylo na papierze, ani na wkladce. jak by sie zatrzymal, czy moze tak sie po malu zaczyna??? co to moze byc? dziwne...

Gość ja tak mialam jak zaszlam
w ciaze.

Gość wizinka22
Jej!Nie strasz mnie! ale jak gumka byla w calosci i nie pekla to jak to mozliwe??? ty sie kochalas z zabiezpieczeniem??

Gość kkkkkkk
prezerwatywa daje 93-95% zabezpieczenia. idź do gina a wczesniej zrób test i tyle a fakt faktem czesto jesli masz zamiast okresu drobne plamienie to ciąża

Gość paskudkaiiii
Co Wy mowicie biednej dziewczynie, kochala sie z prezerwatywa w nieplodne dni i nic sie z nia nie stalo wiec napewno nie jestes w ciazy, poprostu tak zaczyna Ci sie okres. Nie martw sie.

Gość Blask
stressssssss

Gość wera123
zatrzymac ci sie mogl bo sie zestresowalas..tez tak kiedys mialam i schizy lapalam ...zrobilam test i stres przeszedl a miesiaczka sie pojawila