Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka19

błagam wejdźcie - nietypowa sprawa, czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość aniulka19

pokrucce przedstawie całą sprawe - mieliśmy taką imprezę, 18stklę kumpla, no i tam popiliśmy, było tam dużo ludzi kturych nieznałam zaprzyjaźniłam się z jednym chłopakiem, trochę się podnieciliśmy, miałam ochhotę na sex, ale on gdzieś zniknął, potem znuw się pojawił, wszyscy bylo już wcięci albo żygali i znalazł jakiś ciemny zakątek i mnie tam skopulował tzn. najpierw wylizał mi dokładnie pipi a potem założył gumke i przeleciał a ja wzdychałam z zadowolenia to było w sobote, dziś zadzwonił do mnie, powiedział że robi to z odpowiedzialności, abym kupiła test czy nie jeste w ciąży :-o muwie mu - ale miałeś gumę na pręcie! a on zaczął się wykręcać, mieszać ale w końcu się przyznał: okazało się, że tuż przed naszym stosunkiem on w innym pokoju zrobił loda z połykiem innemu koledze, gdyż jest bisexualistą :-o i mogłobyć tak że resztki spermy tamtego gościa zostały mu w ustach, gdy lizał mi pipi i mogły się pszedostać do moich jajowodów :-( to bybyło straszne, bo ja tamtego gości anie znam czy to jest morzliwe??? boję sie... nawet nie mam odwagi kupić ten test :-o :-o

Gość xaxaxaxa
a w jakim mieście takie imprezki? :D

Gość kaxil
Buahahahahaha ale się uśmiałem dzieki

Aniulka19, w opisanej sytuacji prawdopodobieństwo że zaszłaś w ciążę jest znikome. W jego ustach mogły zostać tylko naprawdę niewielkie resztki nasienia tamtego chłopaka, więc jeżeli lizał jedynie twoje zewnętrzne narządy płciowe (bez wkładania języka do pochwy) to szanse na zapłodnienie są bardzo niskie.

Na co najmniej 95%, nie zaszłaś w ciążę. Chociaż nie ukrywam że takie sytuacje są ryzykowne.

Gość nie wytrzymałam
posikałam się ze śmiechu :D

Gość taka jedna 25 latka
ja nie wiem co tak sie wszyscy podniecaja - trzeba zyc chwila i jak sie nadarza okazja na seksik - to korzystac jak Cie rajcuje druga osoba:) a Ci ktorzy mowia ze to okropne niech se zyja w swej cnocie i na starosc rozpaczaja ze sie nie wyszaleli

Gość gość
:DDobre:D