Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszybciejjj

jaki sa pierwsze oznaki ciaży

Polecane posty

Gość najszybciejjj

ale tak na kilka dni po zaplodnieniu .... wiem że pewnie nie ma ale może jednak strasznie się denerwuje i chce wiedziec a mineło dopiero 4 dni :( wiem to głupie

Gość nie ma nie ma nie ma

Jak sie bedziesz tak stresowała,to sobie wszystko wmówisz, poczekaj spokojnie, wiem,ze to nie łatwe i pewnie nie posłuchasz,bo sama przez to przechodziłam i powiem Ci,że co miesiąc byłam pewna,ze jestem w ciąży,a udało się po 8miesiącach. Po takim krótkim czasie napewno nie bedziesz miała objawów

Gość najszybciejjjj
chce wiedziec kiedy moge zrobić test

test najlepiej w dniu oczekiwanej miesiączki...wczesniej mozesz nie uzyskac dobrego wyniku....ja tak mialam robilam niby 7 dni od zaplodnienia bo na testach tak pisze wykazal ze nie jestem w ciazy smucilismy sie z mezem bo bardzo chcielismy dziecko...okazalo sie ze pozniej okres nie przychodzil zrobilam tydzien po terminie miesiaczki i okazalo sie ze jestem w ciazy:)>... najlepiej poczekaj i nic sobie nie wmawiaj nie wiem czy chcesz ciazy czy nie...ale najlepszym wyjsciem jest czekanie na termin miesiaczki i wtedy zrob test.

Gość najszybciejjjjjjjjjj
bardzo bardzo chce i boje się jak nie wyjde kochalam się od 9 do 17 dnia cyklu co drugi dzień myslicie że mogło się nie udać strasznie się nakręcam