Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witaminka Małgosia

Kiedy zacznie kopać?

Polecane posty

Gość Witaminka Małgosia

jestem w 18 tygodniu ciązy a moje dziecko jeszcze nie kopie, nawet nie czuję żadnego bulgotania zadnych ruhów, nic. Kiedy u was dziecko zaczelo sie poruszać tak ze wy to czulyscie?

nie zadne bulgotanie tylko takie delikatne plywanie rybek lub motylki czulam wlasnie ok 18-19

Gość WIEM CO MÓWIE7
JAK ZACZNIE BEDZIESZ CHCIAŁA ŻEBY PRZESTAŁO TO NIE JEST MIŁE WCALE.NO CHYBA ZE ROLA WORKA REPRODUKCYJNEGO CI ODPOWIADA

Gość Witaminka Małgosia
to moje pierwsze dziecko i nie wiem czego sie spodziewac ale i tak juz nie moge sie doczekac

Gość Witaminka Małgosia
kamilka24 w ktorym tc juz czulas swoje dziecko?

ale to roznie bywa bo kazdy jest inny np u mnie cize bylo widac w piatym miesiacu to i jesli ktos sie przyjrzal tez mnie to martwilo ze cos moze byc nie tak ze za malutkie itp.

no i odezwij sie jak poczujesz tylko czekaj cierpliwie a moze tez rusza sie w nocy jak ty spisz i nie czujesz bo to bardzo delikatne ruchy sa :)

ja tzw motylki poczułam już w 13/14 tyg. Później była chyba z 3 tygodniowa przerwa bo nic nie czułam a typowe ruchy to w 17 tyg poczułam. Ale wiem że moja koleżanka wyczuła cokolwiek w 21 tygodniu dopiero i lekarz jej powiedział że to norma więc pewnie i ty jak nie tarz to niedługo poczujesz:-)

ja tez jestem w 18 tyg. i narazie tylko 2 razy czułam jak mi dzidzius plywal w brzuszku wiec nie martw sie napewno jeszcze bedziemy mialy dosc kopania