Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhfhhg

czy zmieniacie pozycji podczas stosunku itp?

Polecane posty

Gość fhhfhhg

jestem malo doswiadczona w tych sprawach i zastanawiam sie czy jak sie ludzie kochaja to podczas jednego stosunku caly czas w jednej pozycji? czy zmieniaja w trakcie? w jakiej sie kochacie najczesciej?

Gość dddddgggg
up

Gość seksowny roman
Cały czas po misjonarsku !!!! Tak,zmieniamy pozycję !! Właśnie to jest najlepsze !! Każdy znajdzie coś dla siebie !! Wiadomo,nie zawsze lubimy dokładnie to samo co partner

Gość oczywiscie ze
zmieniac pozycje,Sex to spontanicznosc, co ci przyjdzie w danym momecie do głowy to rób, bez skrupułów !! W sexie wszystkie chwyty dozwolone ;)

a ja nie lubie zmieniać podczas stosunku. jak zacznę sie kochać w jednej np. na łyżeczke to lubie tak do końca, tak samo jak np na pieska itd. no chyba ze scierpne albo cos w tym rodzaju to wtedy zmieniamy :)

Gość ker
A w jakiej pozycji zaczynacie? A w jakich konczycie?

o rany, tak jak mamy ochote, czasem ta sama pozycja, a innym razem 4 razy zmieniamy. kardy robi, co lubi, proste. idz na zywiol i nie mysl tyle. :-O

Za dużo się zastanawiasz, a wtedy omija Cię największa radość z seksu. To nie lekcja filozofii! Nie kombinuj. Działaj i rób tak, żeby Wam było przyjemnie. A w jakiej to będzie pozycji, to nie ma znaczenia. Baw się tym. Nie trać czasu na kombinowanie. A jak masz z tym problem, to niech facet zmienia pozycje za Ciebie. Z czasem poznasz inne i wtedy sie odblokujesz. Z drugiej strony, cały czas w jednej pozycji, to faktycznie, jest za nudne.

Gość zarazwracamaco
to raz objętą pozycję należy zmieniac?

Gość fhhfhhg
podnoszę :)

Gość fhhfhhg
Jak stoję na rękach krew uderzy mi do głowy, muszę wtedy zmienić pozycję by krew nie poszła mi nosem i zalała oczy, nmie znoszę tego, bo wtedy nic nie widzę, a ja tak lubię patrzeć jak mój facet mnie posuwa:)