Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euzebio 1981

olany na mikolajki

Polecane posty

Gość euzebio 1981

co pomyslec o takiej sytuacji: odwiedzam dziewczyne w mikolajki, kwiaty wino i drobny prezent z mojej strony,z jej strony jakies niewyrazne dziekuje pod nosem i przemilczenie tematu. Nie jestem jakims materialista ale spodziewalem sie choc drobnego upominku jako gestu ze ona o mnie pamieta a tu nic kompletnie, odnioslem wrecz wrazenie ze niewiele ja to obeszlo albo probowala przemilczec temat bo nic dla mnie nie miala. Spotykamy sie od 4 miesiecy i to pierwsza taka dziwna sytuacja, teraz zastanawiam sie czy powinienem kupowac jej cos pod choinke, nie chce powtorki sytuacji. Chcialbym poznac opinie na ten temat za ktore z gory dziekuje

Gość xxxxiii
szczerze: byc moze nie bylo ją stac? zapomniala? moze w jej rodzinie nie daje sie nic nikomu... w niektorych rodzinach tak jest, ze nie obchodzi sie wogole takich okazji... a jej bylo glupio z tego powodu ze nic nie kupila

Gość euzebio 1981
ona zarabia wiecej odemnie a w jej rodzinie daje sie prezenty slyszalem jej rozmowe z siostra:(

Gość euzebio 1981
i na 1000% pamietala ze sa mikolajki, czuje sie zlany cieplym moczem:(

Gość likto
bala sie pierwsza wyskoczyc z czyms takim,ale teraz pewnie jej glupio Jestem pewna ze to sie nie powtorzy:)

Gość lalineczka
świnia z niej....:O

Gość Witki
Moze dla niej mikolajki to nie okazja do prezentu a moze nie miala kasy

Gość lolka ta od bolka
to poczekaj az ona da Ci pierwsza prezent jezeli tego nie zrobi to tez nei dasz jej prezentu, najwyzej dasz amamie, siostrrze, albo odddasz w skelepie wystawisz na allegro

Gość ewa....
To bardzo ładnie z twojej strony, że kupiłeś prezent mikołajkowy ale pamiętaj że nie wszyscy obchodzą mikołajki i moża twoja dziewczyna gdy już przestała wierzyć i od tej pory nie obchodzi tego dnia w taki uroczysty sposób. Ja z moim M. obdarowuję się prezentami z byle jakiej okazji ale jakoś Mikołajek nie obchodzimy. A dziewczyna może była zażenowana ale myślę możesz jej to puścić płazem. Na gwiazdkę , prezent obowiązkowo !!!!!!!!! No chyba że jest Jehową :) Za rok napewno się odwdzięczy pozdrawiam

Gość wazellina
Ja bym na twoim miejscu kupiła cos na gwiazdke, ale jak od niej tez nic nie dostaniesz, to już wiecej nie rób prezentów. Brak pieniedzy to zadne wytłumaczenie. Głupią czekolade można kupic, jak na nic innego nie stać - ale to juz jest cos. Symbol, ze siepamietało

Gość wazellina
Ja mojemu facetowi dałam prezent na mikołaja, on mi nie, ale na każdainnaokazje dostają prezenty, wiec wychodzę z załozenia, ze dla niego mikołaj to zadne swieto. I ok

Gość ejbisi
To jakiś głupi zwyczaj te mikołajki. Ludzie sie tu głowią co komu kupic na gwiazdke a tu jeszcze jakies mikołajki. Mikołajki są dla dzieci zeby im podarowac czekoladowego mikołaja i tyle.

Gość nie lubie grudnia
jak dla mnie zachowala sie fatalnie, ja w sytuacji gdy spotykam sie z facetem od niedawna kupuje cos dla niego ale czekam na jego ruch, jesli on ma dla mnie prezent to ja wreczam mu swoj a jak nie ma to tez nic nie dostaje, z tym ze w mikolajkach bardziej chodzi o pamiec i gest wiec wystarczy jakas czekolada czy pluszak lub inny drobiazg, jak dla mnie dziewczyna albo jest sknera albo zwisasz jej

Gość wilusia954
czy wy nie przesadzacie. ja na mikołajki tez dostałam od mojego chłopaka drobny prezent a dla niego nie miałam nic, po prostu nie wiedzialam czy kupujemy cos sobie w tym roku czy nie. przewaznie nie kupowalismy bo nie widzielismy sie w ten dzien. w tym roku wypadły w sobote no i wyszlo jak wyszło. kiedy zobaczylam go z paczka zrobiło mi sie troche głupio ale obrocilam to wszystko w zart, obejrzałam zachwyciłam sie podziekowałam. a pozniej poczęstowałam go ciastem ktore specjalnie zrobiłam tak na wszelki wypadek. i jakos nie widzialam zeby byl zmartwiony tym ze nie dostał ode mnie prezentu, wręcz przeciwnie.

Gość haniuta65
a moj nawet w mikolajkii sie nie odezwal;p dlatgo z okazji mikolajek wypilam 8 desperados i balowalam do 7 rano;d