Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BalladaNocna

Dlaczego mój narzeczony wchodzi na anonse erotyczne???

Polecane posty

Gość BalladaNocna
Tylko ja bym zupelnie to zbagatelizowała gdyby chodziło o filmiki,bo o tym juz gadalismy i zartowalismy...nawet ja wiecej ten temat cignełam....a tu sie pojawiaja ogloszenia z cennikami,telefonami...to co innego niz filmik

Gość BalladaNocna
Hehe widzicie tez w domu potem u siebie wpisałam te same okreslenia co On w wyszukiwarke... Olbrzymi rynek!

bella - przeciez sama najlepiej wiesz co masz robic, to Twoje zycie, pytanie sie o takie sprawy na forum i to zwlaszcza takim jak to jest calkowicie pozbawione sensu

Gość BalladaNocna
Zmierzam do tego ze gdyby kto chciał zdradzic seksualnie to chwila moment i juz umówione spotkanie... Straszne! I dlatego tak sie tym przejełam,bo nawet jezeli to teraz tylko ciekawosc...ech nie kracze ;]

Gość itaktotakanietonie
ja jestem kobietą i też wchodzę czasami na takie strony...i z całą pewnością nie dlatego, że kogoś szukam... po pierwsze... obserwuję zachowania ludzi... po drugie... podnieca mnie kiedy to czytam :)może taki mały fetysz ?;) po trzecie...jestem ciekawska i porównuję jak kto jest zbudowany itp powiedzmy,że uczę się biologi :) Twój mężczyzna też może tak do tego podchodzić a być może ma kompleksy na punkcie swojego penisa, dlatego porównuje go z innymi...wiem, że sporo mężczyzn tak robi... Najlepiej będzie jak z nim porozmawiasz...bo co to za związek jeśli unika się rozmów?? ja ze swoim chłopakiem o wszystkim rozmawiam... pozdrawiam.

Gość itaktotakanietonie
biologii* przepraszam;)

Gość Bo lubi
Nie panikuj tylko popatrz w historię z przeglądarki, jak często to się zdarza i czy znika później na godzinkę pod jakąś głupią wymówką (i nie ginie kasa). Jak tylko raz to może chciał sprawdzić ile na www.lalola.pl albo czymś takim zabawa kosztuje, żeby mógł z kuplami pogadać:P

Gość adsasadsadsadsadsadsa
a od kiedy to strona google zapamiętuje to co się wcześniej szukało? - nie ma czegoś takiego, podpowiedzi szukania google samo interpretuje po najczęściej przeglądanych stronach wszystkich internautów więc nie mam pojęcia skąd autorka domniema że jej facet szukał w anonsach erotycznych jak nie przeglądała historii a sugeruje się jedynie stroną google. ?!

Gość adsasadsadsadsadsadsa
ale ty pierdolisz głupoty. a ten link do jakiegoś głupkowatego filmiku to po jakiego grzyba dałeś? kretyn.

Gość Anka Firanka
Nie wiem, ale jak patrzę na strony typu SLAMPA to sama nie mogę oderwać od nich wzroku. :P

Może po prostu sprawdzał z ciekawości, ale najlepiej zapytaj go wprost, jesli jesteś z nim długo to już powinnaś wiedzieć kiedy kłamie i łatwiej Ci będzie rozszyfrować czy to co powiedział to nie kłamstwo. Mój np, gdy kłamie to zawsze tak sztucznie ziewa hehe, dlatego kłamstwa przede mną nie ukryje :D

Gość Trytan
Przecież t o całkiem normalne i męskie. Sam kilka razy dziennie wchodze na portale. Kocham Slampe, kocham dziewczyny Slampy, a co !

Gość Przemuo
haha :D od dzisiaj ja też kocham Slampe! wow! ! dobre!

Gość tweedy
"Twój mężczyzna też może tak do tego podchodzić a być może ma kompleksy na punkcie swojego penisa, dlatego porównuje go z innymi...wiem, że sporo mężczyzn tak robi..." Też to wiem, mój ex chyba tak porównywał bo wyszło z niego straszne zboczenie w tym temacie... cały czas czuł potrzebę się sprawdzenia, w końcu odkrywałam zdrady, bo musiał zaliczać panienki... aby się chyba dowartościować i wyżyć. Moje zdanie jest takie, że jeśli faktycznie wchodzi, to nie ma czegoś takiego że z ciekawości. Bo to jest swojego rodzaju niezaspokojona w takim razie ciekawość która do czegoś może prowadzić. No chyba że przeglądał cenniki z okazji zbliżającego się wieczoru kawalerksiego kolegi...

Gość tweedy
Mój ex kiedyś założył konto na portalu randkowym. Jak to odkryłam to wiecie co mi powiedział? że z ciekawości :D haha